Πικέ: «Φωτοτυπία» όλες οι σύντροφοί του;


Ο Ζεράρ Πικέ βρίσκεται αυτή τη στιγμή στις Ηνωμένες Πολιτείες για να περάσει χρόνο με τα παιδιά τους καθώς η Σακίρα ζει πλέον στο Μαϊάμι.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες ζει όμως και μια πρώην σύντροφος του ποδοσφαιριστή. Ο λογαριασμός @ClarGerFans στο Twitter αποκάλυψε ότι ο Πικέ ήταν κάποτε ζευγάρι με  την Anna Checa και στη συνέχεια μπήκαν στη ζωή του οι Nuria Tomas, η Σακίρα και τώρα η Clara Chia.

Στις πρώτες κοινές τους φωτογραφίες, η Κλάρα εμφανιζόταν με καστανά μαλλιά, συνήθως μαζεμένα, χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Μερικούς μήνες αργότερα, παρευρέθηκαν μαζί σε έναν γάμο και τα μαλλιά της Κλάρα ως δια μαγείας είχαν, σχεδόν, την ίδια απόχρωση με τα μαλλιά της Σακίρα.

Κι ενώ εμφανιζόταν ως μια κοπέλα χαμηλών τόνων, οι τελευταίες φωτογραφίες της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν ότι τώρα έχει ολόκληρη ομάδα δίπλα της που δουλεύει γι’ αυτήν. Η εμφάνισή της πια είναι για κόκκινο χαλί, όπως γράφουν τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά.

https://youtu.be/n1qZBNdpoak

Ο Πικέ και η Anna Checa ήταν μαζί ως ζευγάρι για ένα χρόνο, μεταξύ 2005 και 2006. Εκείνη την περίοδο ο Πικέ αγωνιζόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ πέρασε και ένα χρόνο ως «δανεικός» στη Ρεάλ Σαραγόσα το 2006/07.

Ο ίδιος λογαριασμός στο Twitter δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες του Πικέ και της Anna Checa, όταν ήταν ζευγάρι.

Παρόλο που έχουν περάσει πολλά χρόνια, ο Πικέ και η Anna Checa διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις, κάτι που αποδεικνύεται από το γεγονός ότι ο λογαριασμός της στο Instagram ακολουθείται από τον επίσημο λογαριασμό του πρώην αμυντικού της Μπαρτσελόνα.

Αυτό όμως που αξίζει την προσοχή μας είναι ότι κοιτάζοντας τις φωτογραφίες των συντρόφων του Πικέ, υπάρχει κάποια ομοιότητα μεταξύ των τριών γυναικών, τουλάχιστον όσον αφορά στο χρώμα των μαλλιών τους και το στιλ.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ