Τρόμος στο Βελιγράδι: Έφηβος άνοιξε πυρ σε σχολείο – 1 νεκρός και 5 τραυματίες


Σερβία: ‘Ενας φρουρός ασφαλείας έχασε τη ζωή του, όταν ένας οπλισμένος 14χρονος άνοιξε πυρ μέσα σε σχολείο του Βελιγραδίου. Πέντε μαθητές τραυματίστηκαν

Ένας φρουρός ασφαλείας σκοτώθηκε και πέντε μαθητές τραυματίστηκαν όταν ένας 14χρονος άνοιξε πυρ μέσα σε γυμνάσιο σχολείο του Βελιγραδίου, μετέδωσε το σερβικό πρακτορείο ειδήσεων Tanjug. Η αστυνομία συνέλαβε τον ύποπτο, σύμφωνα με ανακοίνωσή της.

Όπως μετέδωσε το πρακτορείο, ένας από τους πέντε μαθητές βρίσκεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση και υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση.

Η αστυνομία συλλαμβάνει τον δράστη των πυροβολισμών

O έφηβος άνοιξε πυρ σε σχολείο στο κέντρο του Βελιγραδίου. Οι αξιωματικοί της αστυνομίας είπαν ότι έλαβαν κλήση για τους πυροβολισμούς στο δημοτικό σχολείο Vladislav Ribnikar γύρω στις 8.40 π.μ. (τοπική ώρα), ανέφεραν σε δήλωσή τους.

Ο έφηβος άνοιξε πυρ με το όπλο του πατέρα του εναντίον άλλων μαθητών και του σχολικού φύλακα. Η αστυνομία δεν έδωσε άλλες λεπτομέρειες για το κίνητρο. Τρομοκρατημένοι γονείς έσπευσαν στο σχολείο προσπαθώντας να βρουν τα παιδιά τους. Τοπικά μέσα ενημέρωσης από το σημείο μετέδωσαν στιγμές χάους και έντασης έξω από το σχολείο καθώς η αστυνομία απομακρύνε τον ύποπτο.

Οι μαζικοί πυροβολισμοί στη Σερβία είναι εξαιρετικά σπάνιες. Οι ειδικοί, ωστόσο, έχουν προειδοποιήσει επανειλημμένα για τον αριθμό των όπλων που υπάρχουν στη χώρα μετά τους πολέμους της δεκαετίας του 1990. Η αστυνομία σφράγισε τα τετράγωνα γύρω από το σχολείο Vladislav Ribnikar, στο κέντρο του Βελιγραδίου.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ