Κάρολος: “Mind the gap” θα λέει στους επιβάτες του μετρό ο βασιλιάς την ημέρα της στέψης

Associated Press

Η ανακοίνωση του βασιλιά Καρόλου θα ξεκινήσει να ηχεί στους σταθμούς των τρένων από σήμερα, Παρασκευή 5 Μαΐου, έως τη Δευτέρα 8 Μαΐου

Κι όμως οι εκπλήξεις για τη στέψη του βασιλιά Καρόλου δεν σταματούν. Όπως ανακοινώθηκε στους Βρετανούς, αυτό το Σαββατοκύριακο, κατά τη διάρκεια της στέψης του βασιλιά θα ακούγεται στα ΜΜΜ η γνωστή φράση “Mind the Gap” (Προσοχή στο κενό) με τη φωνή του Καρόλου.

Το βασιλικό ζεύγος, Κάρολος και Καμίλα, ηχογράφησαν ένα ειδικό μήνυμα που θα παιχτεί και στους 2.570 σιδηροδρομικούς σταθμούς του Ηνωμένου Βασιλείου και στους 270 σταθμούς του υπόγειου σιδηρόδρομου του Λονδίνου κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Όπως ακούγεται και στο ηχητικό που αναρτήθηκε στα social media από τη βασιλική οικογένεια, ο Κάρολος λέει: «Η γυναίκα μου και εγώ ευχόμαστε σε εσάς και τις οικογένειές σας ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο και μην ξεχνάτε, παρακαλώ να προσέχετε το κενό». Παράλληλα, η Καμίλα προσθέτει: «Όπου κι αν ταξιδεύετε, ελπίζουμε να έχετε ένα ασφαλές και ευχάριστο ταξίδι».


Η ανακοίνωση θα ξεκινήσει να ηχεί από σήμερα, Παρασκευή 5 Μαΐου, έως τη Δευτέρα 8 Μαΐου.

Ο Άντι Λορντ, επίτροπος του TfL, δήλωσε: «Με λιγότερο από μία ημέρα να απομένει για τη στέψη, ανυπομονούμε να φιλοξενήσουμε Λονδρέζους και επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Έχουμε την τιμή να υποστηρίξουμε τους εορτασμούς με μια ειδική ανακοίνωση σε όλο το δίκτυό μας από τον Βασιλιά Κάρολο Γ’ και τη Βασίλισσα Καμίλα».

Ο διευθύνων σύμβουλος του Network Rail, Andrew Haines, δήλωσε: «Οι συνάδελφοί μας στο σταθμό μας κάνουν όλες τις προετοιμασίες για να καλωσορίσουν τους ανθρώπους στο Λονδίνο για τη στέψη και είναι φανταστικό που θα τους καλωσορίσουν επίσης ο βασιλιάς Κάρολος Γ’ και η βασίλισσα Καμίλα».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ