Τζόναθαν Τόμσον: Ο ταγματάρχης στο πλευρό Καρόλου και έγινε viral στη στέψη λόγω… εμφάνισης


Ο βασιλιάς Κάρολος ανέβηκε στον βρετανικό θρόνο, ωστόσο, ένα άλλο πρόσωπο έχει γίνει viral και κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες στα social media – Ο Τζόνι Τόμσον βρέθηκε στο… ραντάρ των social media όταν η πρωθυπουργός Λιζ Τρας συνάντησε τον βασιλιά Κάρολο, στις 9 Σεπτεμβρίου.

Ο εμφανίσιμος αξιωματικός που συνόδευε τον Βασιλιά κατά τη διάρκεια της στέψης, φορώντας την παραδοσιακή σκωτσέζικη στολή με το κιλτ, έκανε –σύμφωνα με την Daily Mail – τις καρδιές των Βρετανίδων να χτυπούν!

@uktravel

Replying to @chelsea frazer He was there as well #johnnythompson #fyp #viral #royal #uk

♬ original sound – EX7STENCE™

Ο λόγος για τον 39χρονο Ταγματάρχη, Τζόναθαν Τόμσον, του 5ου Βασιλικού Συντάγματος του τάγματος της Σκωτίας, που βρέθηκε στο επίκεντρο χθες καθώς βρισκόταν μεταξύ του Καρόλου και των Pages of Honor κατά τη διάρκεια της ιστορικής τελετής.

Ο αξιωματικός του στρατού, γνωστός στους φίλους του ως «Τζόνι», ήταν κάποτε ο ανώτερος σωματοφύλακας της βασίλισσας Ελισάβετ, αλλά τώρα υπηρετεί την τον νέο μονάρχη και γι’ αυτό τον βλέπουμε συνεχώς στο πλευρό του.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ο Τόμσον κατάγεται από Northumberland, είναι πατέρας ενός παιδιού και σύζυγος από το 2010 της Κάρολαιν.

Το προφίλ του στο LinkedIn αποκαλύπτει ότι φοίτησε στο Πανεπιστήμιο Aberystwyth όπου αποφοίτησε το 2004 με πτυχίο στα Οικονομικά, Πολιτική και διεθνείς σπουδές, ενώ έχει ως χόμπι το ράγκμπι και την ορειβασία.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ