Τζορτζίνα Ροντρίγκες- Κριστιάνο Ρονάλντο: Στιγμιότυπα απή τη χλιδάτη ζωή της στη Σαουδική Αραβία


Η σύντροφος του σούπερ-σταρ Κριστιάνο Ρονάλντο κοινοποίησε νέα στιγμιότυπα από την πολυτελή ζωή του ζεύγους στη Σαουδική Αραβία

Η σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο, Τζορτζίνα Ροντρίγκες «ανεβάζει» συχνά στα σόσιαλ μίντια σέξι στιγμιότυπα και οικογενειακές φωτογραφίες… μετά την εγκατάσταση του ζεύγους στη Σαουδική Αραβία. Η οικογένεια μετακόμισε στο Ριάντ τον Ιανουάριο, όταν ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο ύψους 175 εκατομμυρίων λιρών το χρόνο για να παίξει στην ομάδα Αλ Νασρ της χώρας.

Το διάσημο ζεύγος φαίνεται να απολαμβάνει τη ζωή στο Ριάντ, όπως φαίνεται στις νέες τους αναρτήσεις στο Instagram, οι οποίες προσφέρουν μια ματιά σε μία ζωή χλιδής στο νέο τους πολυτελές σπίτι στη Μέση Ανατολή. Στις εικόνες η Τζορτζίνα έμοιαζε εντυπωσιακή καθώς πόζαρε με μπικίνι δίπλα στον Ρονάλντο χωρίς πουκάμισο και τα παιδιά τους.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει ένα γιό τον 12χρονο Κριστιάνο τζούνιορ, και τα δίδυμα Εύα και Ματέο, 5 ετών τα οποία είχε πριν γνωρίσει τη Τζορτζίνα, και οι δυο τους είναι γονείς της Αλάνα Μαρτίνα, επίσης πέντε ετών, και του μωρού Μπέλα 13 μηνών, την οποία καλωσόρισαν πέρυσι τον Απρίλιο.

Η Τζορτζίνα φαινόταν απίστευτη στα στιγμιότυπα καθώς πόζαρε με ένα μπλε μπικίνι ενώ ήταν ξαπλωμένη και έδειχνε το στόλο των ακριβών αυτοκινήτων της. Το λαμπερό ζεύγος ποζάρει χαρούμενο και ανέμελο δίπλα στην πισίνα, με τον Ρονάλντο να ποζάρει χωρίς μπλούζα. Ξαπλωμένο στην ειδυλλιακή πισίνα του, το ζευγάρι αφιέρωσε χρόνο για να χαλαρώσει στον ήλιο ενώ έπαιζε με το μωρό στην πισίνα.

https://www.instagram.com/p/Cr-r48wNI0z/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τον Ιανουάριο αναφέρθηκε ότι ο άσσος των γηπέδων ζούσε σε ένα σπίτι «κατάλληλο για βασιλιά» που του πρόσφερε την καλύτερη θέα της πρωτεύουσας στο πιο πλούσιο περιβάλλον. Ο πρώην αστέρας της «Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ», ο οποίος έχει υπογράψει με την Αλ Νάσρ με ένα πακέτο αξίας άνω των 400 εκατομμυρίων λιρών, μένει στο Kingdom Tower, ένα από τα ψηλότερα κτήρια της χώρας.

Τον έβαλαν σε μια από τις καλύτερες σουίτες που μπορεί να προσφέρει το Ριάντ σε ένα από τα 17 δωμάτια που καταλάμβανε η συνοδεία του, συμπεριλαμβανομένης της οικογένειάς του, των φίλων και των ανδρών ασφαλείας του. Υπολογίζεται ότι ο λογαριασμός του ξενοδοχείου για τον Ρονάλντο και τη συνοδεία του θα ξεπεράσει τις 250.000 λίρες όταν θα κάνει check out και θα βρει ένα μόνιμο σπίτι για την Τζορτζίνα και τα παιδιά τους – κάτι που φαίνεται να συνέβη με τα νέα στιγμιότυπα.

Η Τζορτζίνα και ο ποδοσφαιριστής Κριστιάνο γνωρίστηκαν το 2016 στο κατάστημα της Gucci όπου εκείνη εργαζόταν ως υπάλληλος στο κέντρο της Μαδρίτης. Πέρυσι, παραδέχτηκε ότι η συνάντηση με τον ποδοσφαιριστή ήταν «έρωτας με την πρώτη ματιά». Υποστήριξε ότι το συναίσθημα ήταν αμοιβαίο μετά τη συνάντησή τους, όπως αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της στο ιταλικό περιοδικό Elle.

«Η πρώτη συνάντηση με τον Ρονάλντο ήταν στην Gucci όπου εργαζόμουν ως βοηθός πωλήσεων. Μέρες αργότερα είδαμε ξανά ο ένας τον άλλον σε εκδήλωση άλλης μάρκας. Τότε μπορούσαμε να μιλήσουμε σε μια χαλαρή ατμόσφαιρα, έξω από το εργασιακό μου περιβάλλον. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά και για τους δύο» είπε.

Τον Οκτώβριο του 2021, το ζευγάρι αποκάλυψε ότι περίμενε δίδυμα αλλά ο γιος τους πέθανε κατά τη γέννηση στις 18 Απριλίου, ενώ η κόρη τους Μπέλα Εσμεράλντα επέζησε. Ο σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέκτησε τον Κριστιάνο τζούνιορ και τα δίδυμα Εύα και Ματέο με παρένθετες μητέρες.

Ο μεγαλύτερος γιος του Ρονάλντο, Κριστιάνο Τζούνιορ. γεννήθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες το 2010 αλλά μεταφέρθηκε αμέσως πίσω στη Μαδρίτη για να μεγαλώσει στην Ισπανία. Η ταυτότητα της μητέρας του είναι άγνωστη. Τον Ιούνιο του 2017, ο τότε σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης εξέπληξε τους θαυμαστές με την είδηση ​​ότι υποδέχτηκε τα δίδυμα Εύα και Ματέο μέσω παρένθετης μητέρας, και μόλις ένα μήνα αργότερα εκείνος και η Τζορτζίνα ανακοίνωσαν ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί μαζί. Ο Κριστιάνο είχε στο παρελθόν ισχυριστεί ότι θέλει να αποκτήσει επτά παιδιά.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ