Έλενα Ασημακοπούλου: Όταν χώρισα δεν είχα τίποτα, ούτε δουλειά, ούτε χρήματα στην άκρη


Η Έλενα Ασημακοπούλου βρέθηκε στο The 2Night Show της Τρίτης για να μιλήσει για το restart στην καριέρα της στην υποκριτική και τη στροφή της προς το επιχειρείν. Επίσης, δεν δίστασε να αποκαλύψει στιγμές από τη ζωή της μετά από τον χωρισμό της.

Η ηθοποιός έμεινε περίπου έξι χρόνια εκτός τηλεοπτικών σειρών, από τότε που απέκτησε την κόρη της, καθώς είχε αφοσιωθεί στην ανατροφή της. Κατόπιν θέλησε να επανέλθει αλλά είχε περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα και δεν της ήταν καθόλου εύκολο.

Χαρακτηριστικά η Έλενα Ασημακοπούλου είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Προσπαθούσα πολλά χρόνια να επανέλθω στη δουλειά μου, το ήθελα πάρα πολύ. Έμεινα περίπου 6 χρόνια εκτός. Τα πρώτα 4 είχα αφοσιωθεί πολύ στη μικρή και μετά είχα τις δικές μου αναζητήσεις. Υπήρχε περίοδος που απέρριπτα δουλειές.

Στην «Ονειροπαγίδα» έμεινα έγκυος και αποφάσισα να σταματήσω. Έκατσα τα πρώτα δύο χρόνια με το παιδί μου στη Θεσσαλονίκη. Όταν σταματάς, τα πρώτα χρόνια σε θυμούνται αλλά όσο απομακρύνεσαι σε ξεχνάει το σύστημα. Μετά ξεκίνησα εγώ τα τηλεφωνήματα αλλά δεν ήθελαν οι άλλοι.

Η κόρη μου είναι 13 ετών και η εφηβεία είναι δύσκολη περίοδος. Είμαστε σε καλή κατάσταση αλλά βλέπεις τα ξεσπάσματα. Πριν από ένα χρόνο χωρίσαμε με τον Μπρούνο Τσιρίλο. Με πολλές συζητήσεις που είχαν γίνει και με μια συμβουλή που δέχτηκα από παιδοψυχολόγο, πήγε καλά. Το πρώτο διάστημα ήταν περίεργα τα πράγματα αλλά της μιλούσα πολύ. Η Μαρία έχει τέτοια ωριμότητα που θα πεις δεν είναι 13 ετών. Είναι φοβερό!

Όταν πήρα την απόφαση να χωρίσω δεν σημαίνει ότι είχα λυμένα τα προβλήματα της ζωής μου, δεν είχα δουλειά, δεν είχα χρήματα στην άκρη. Μετά από κάποια χρόνια ξεκινούσα να παίρνω τηλέφωνα ότι είμαι εδώ διαθέσιμη. Φέτος, στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου ανταποκρίθηκε αμέσως η Άλκηστις Μαραγκουδάκη και μου έδωσε μια θέση στην «Άγρια Γη» και βρήκα τα πατήματά μου. Δοκιμάστηκα πολύ στην κωμωδία και πλέον θέλω να κάνω κάτι διαφορετικό», δήλωσε για τον ρόλο της στη σειρά του ΣΚΑΪ που της άνοιξε τον δρόμο για διαφορετικό ρεπερτόριο.

Η ηθοποιός ρωτήθηκε και για την κατάθλιψη που πέρασε ο πρώην σύζυγός της και που επηρέασε αρκετά στη σχέση τους με αποτέλεσμα να χωρίσουν, αλλά και για την επικοινωνία του με την κόρη τους.

«Ζει μόνιμα στην Ιταλία, έρχεται κάποιες μέρες τον μήνα για να την δει. Είναι δύσκολο ως προς την προσμονή το να τον δει. Έχουν συχνά επαφή καθημερινά και μέσα από face time και έχει συνηθίσει πια» τόνισε.

Τέλος, για την κατάθλιψη που πέρασε ο πρώην σύζυγός της, όπως είχε αποκαλύψει ο ίδιος μέσα από ανάρτησή του στα social media υπογράμμισε: «Ήταν πολλά τα χρόνια που ο Μπρούνο δεν ήταν καλά, το έβλεπα και το διαπίστωνα κι εγώ. Έγιναν πάρα πολλές προσπάθειες και από εμένα να τον βοηθήσω. Κάποιες φορές ήθελε να βοηθηθεί και κάποιες όχι. Ήταν δύσκολα. Επηρέασε πολλά. Πιστεύω ότι όλοι οι αθλητές πρέπει να προετοιμάζονται για το τέλος της καριέρας τους. Είναι μεγάλο το σοκ. Του έλεγα ότι πρέπει να το δει διαφορετικά ή να βρει κάτι άλλο να απασχοληθεί. Ποτέ δεν το δέχονται» κατέληξε.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ