Φρίκη στην Τουρκία: Επιστάτης απήγαγε 12χρονο και ζήτησε λίτρα 400.000 ευρώ – Στραγγάλισε το παιδί όταν δεν έδωσαν τα χρήματα

Μία σοκαριστική δολοφονία έχει συγκλονίσει την γειτονική Τουρκία καθώς αδίστακτος δολοφόνος, που είχε απαγάγει ένα 12χρονο αγόρι, το στραγγάλισε όταν δεν πήρε τα λίτρα, ύψους 400.000 ευρώ που ζήτησε.

Το 12χρονο θύμα ονομαζόταν Χαλέντ Χαγιακέντ και ήταν γιος κοσμηματοπώλη από τη Συρία και ζούσε με την οικογένειά του στη Μερσίνα. Η απαγωγή του 12χρονου έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας ενώ έπαιζε στον κήπο της πολυκατοικίας, στην οποία διέμενε. Αμέσως μετά την απαγωγή, άγνωστος τηλεφώνησε στην οικογένεια του παιδιού και ζήτησε λύτρα 400.000 ευρώ απειλώντας ότι σε περίπτωση που ενημερωθεί η αστυνομία, θα σκότωνε το αγόρι, σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ.

Μετά το τηλεφώνημα η οικογένεια του 12χρονου ενημέρωσε τις Αρχές με αστυνομικούς να διεξάγουν έρευνες στην περιοχή στην οποία είχε θεαθεί για τελευταία φορά ο Χαλέντ.

Εξετάζοντας τα διαθέσιμα στοιχεία αλλά και υλικό από κάμερες οι αστυνομικοί κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο 12χρονος δεν είχε απομακρυνθεί από το κτήριο στο οποίο διέμενε με την οικογένειά του, επικεντρώνοντας εκεί τις έρευνές τους. Το αγόρι, εντοπίστηκε νεκρός στο υπόγειο του κτηρίου με το άψυχο κορμί του να είναι τυλιγμένο σε ένα χαλί. Όπως διαπιστώθηκε, αιτία θανάτου του ήταν ο στραγγαλισμός.

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ