Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Το «δοκιμαστικό» της στον Λιάγκα – Πώς σχολίασε η Κορινθίου


Η Μαρία Κορινθίου έχει επιβεβαιώσει την αποχώρησή της από το «Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα και νέες φήμες θέλουν την πρόσφατη εμφάνιση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου στην εκπομπή, να είναι εκτός από συνέντευξη και ένα δοκιμαστικό.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» η instagrammer αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να τη δει το κοινό τηλεοπτικά, ενώ άφησε και το σχόλιό τη για τον χωρισμό της από τον Στάθη Σχίζα.

«Είναι πάρα πολύ νωρίς, δεν έχει γίνει κάποια συζήτηση συγκεκριμένη. Δεν μου αρέσει να συζητάω τα επαγγελματικά μου ειδικά πριν κλείσει κάποια δουλειά. Το έχω κάνει και παλαιότερα και επειδή την έχω πατήσει, προτιμώ να το αφήνω έτσι» είπε αρχικά. Όσον αφορά στα αρνητικά σχόλια που δέχεται μετά τον χωρισμό της από τον Στάθη Σχίζα, ανέφερε: «Δεν διαβάζω αυτά που γράφονται, ο καθένας μπορεί να έχει την άποψή του και πρέπει να περνάει έναν χωρισμό και έναν πόνο όπως αυτός θέλει. Στην ζωή είναι όλα πιθανά, αυτή την στιγμή δεν είμαστε μαζί, είμαστε καλά όμως, δεν είμαστε τσακωμένοι και κρατάω μόνο τα καλά» είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Κορινθίου: «Ξέρω και δεν ξέρω εάν έκανε δοκιμαστικό, ο καθένας με τις επιλογές του»

Την ίδια περίπου ώρα, προβλήθηκε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και το σχόλιο της Μαρίας Κορινθίου, που μίλησε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών, μετά το τέλος της χθεσινής εκπομπής της.

Είπε συγκεκριμένα: «Έχω ούτως ή αλλιώς δηλώσει ότι από του χρόνου δεν θα είμαι στο συγκεκριμένο πόστο. Δεν ξεκινάνε οι προετοιμασίες για του χρόνου;» και για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δήλωσε: «Ξέρω και δεν ξέρω εάν έκανε δοκιμαστικό. Δεν έχω τέτοια θέματα εγώ, να με ενοχλούν (τα δοκιμαστικά). Αν όντως είναι αυτό, υπάρχει χώρος και δουλειά για όλους. Ο καθένας με τις επιλογές του. Εγώ πρόσφατα ενημέρωσα και δήλωσα ότι στη συγκεκριμένη θέση δεν θα βρίσκομαι. Από εκεί και πέρα είναι λογικό πέντε πράγματα να δρομολογούνται για τη νέα σεζόν. Δεν έχω τέτοια θέματα εγώ… Ο καθένας με την επιλογή του και τα συμβόλαιά του».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ