Αποκαλύψεις – σοκ για τη δολοφονία της Αγγελικής: «Την είχε στο κοτέτσι, την σακάτευε στο ξύλο»


Ώρα με την ώρα έρχονται στο φως ανατριχιαστικές λεπτομέρειες γύρω από τη στυγερή δολοφονία της 28χρονης Αγγελικής στην Κέρκυρα, από τα χέρια του ίδιου της του πατέρα.

Με δάκρυα στα μάτια η μητέρα της άτυχης 28χρονης, μίλησε στον ΣΚΑΪ για την αδικοχαμένη κόρη της. «Τη μεγάλωσα μέχρι τα 16 και στη συνέχεια μου την πήραν», είπε ξεσπώντας σε κλάματα η μητέρα της Αγγελικής που θα πρέπει τώρα να τη θάψει. Όπως είπε στην κάμερα, δεν φανταζόταν ποτέ, ότι ο πατέρας της 28χρονης θα έφτανε στο σημείο να την σκοτώσει.

«Ο πρώην άντρας μου ήταν ζηλιάρης και φανατικός. Μείναμε μαζί ενάμιση χρόνο περίπου και στη συνέχεια χωρίσαμε», είπε χαρακτηριστικά για τον παιδοκτόνο, «δεν φαντάστηκα ποτέ ότι θα την σκότωνε για μία σχέση. Θέλω να έρθει η κόρη μου εδώ στο σπίτι μας. Δεν μου την άφησαν στα 16, ας μου την αφήσουν τώρα να την κλάψω στο σπίτι μου», είπε κλαίγοντας.

«Τη μεγάλωσα μέχρι τα 16 και στη συνέχεια μου την πήραν και έζησε στην Ελλάδα. Δεν επικοινωνούσε καθόλου μαζί μου. Μπορεί να μην την άφηναν», συμπλήρωσε.

Όσα υποστηρίζει η μητέρα της Αγγελικής:

Ο σκύλος της 28χρονης οδήγησε τους αστυνομικούς στο σημείο που θάφτηκε

Το πιστό σκυλί της κοπέλας, το οποίο φρόντιζε εδώ και χρόνια, οδήγησε τόσο τους αστυνομικούς, όσο και τους δημοσιογράφους, στο σημείο, όπου είχε θαφτεί η κοπέλα, από τον δολοφόνο πατέρα της.

Το σκυλί γρύλιζε πάνω από το σημείο στο οποίο είχε πετάξει το άψυχο κορμί της ίδιας του της κόρης ο 52χρονος.

«Την είχε στο κοτέτσι, την σακάτευε στο ξύλο»

Οι μαρτυρίες των γειτόνων της οικογένειας, έρχονται σε αντίθεση με τα όσα υποστηρίζει ο πατροκτόνος και ο δικηγόρος του, ότι δεν είχε ασκήσει ποτέ βία σε βάρος της. «Την είχε στο κοτέτσι», λέει μια γειτόνισσα, ενώ ένας άλλος γείτονας, πρόσθεσε ότι «την σακάτεψε στο ξύλο μια φορά που άργησε να γυρίσει στο σπίτι μισή ώρα».

Όσον αφορά στον σύντροφό της, όπως αποκάλυψε στο οικείο περιβάλλον του, την ημέρα της Πρωτοχρονιάς, ύστερα κι από δικές της πιέσεις, την πήγε ο ίδιος με τον θετό του πατέρα γύρω στις 20:30 στο πατρικό της για να ευχηθεί στον πατέρα της. Συμφώνησαν δύο ώρες αργότερα να την πάρουν, ωστόσο, τα ίχνη της είχαν χαθεί.

Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 52χρονος

Προθεσμία για να απολογηθεί έλαβε από την εισαγγελία Κέρκυρας, ο 52χρονος που ομολόγησε στις αστυνομικές αρχές τη δολοφονία της 29χρονης κόρης του και την ταφή του άψυχου σώματός της στην αυλή του σπιτιού του.

Εξάλλου χθες το απόγευμα, εντοπίστηκε, στην αποθήκη του σπιτιού του, στην Αλεπού Κέρκυρας και το οικοδομικό εργαλείο με το οποίο διέπραξε ο 52χρονος, το αποτρόπαιο έγκλημα με θύμα την κόρη του,

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. το όπλο της στυγερής δολοφονίας, το οποίο οι οικοδόμοι ονομάζουν «σκύλα», εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια της αναπαράστασης του φόνου.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ