Φρίκη στην Καβάλα: Εξετάζονται και τα 8 αδέρφια για κακοποίηση από τον 52χρονο πατέρα


Καβάλα: Όλα τα αδέρφια της οικογένειας θα εξεταστούν από τον ιατροδικαστή για να διαπιστωθεί αν είχε προχωρήσει σε ασελγείς πράξεις και στα υπόλοιπα 8 αδέρφια του θύματος

Όπως έγινε γνωστό το πρωί της Παρασκευής ένας 52χρονος πατέρας , φέρεται να βίαζε για 18 ολόκληρα χρόνια την κόρη του με νοητική υστέρηση.

Όλα τα αδέρφια της οικογένειας θα εξεταστούν από τον ιατροδικαστή για να διαπιστωθεί αν είχε προχωρήσει σε ασελγείς πράξεις και στα υπόλοιπα 8 αδέρφια του θύματος.

Ο 52χρονος κατηγορούμενος περνά αυτήν την ώρα την πόρτα του ανακριτή. Κατηγορείται για βιασμό, κατάχρηση ανηλίκου, γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών και ενδοοικογενειακή βία.

Η αποκάλυψη της φρικιαστικής αυτής υπόθεσης σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ξεκίνησε από τρίτο πρόσωπο το οποίο δεν είναι μέλος της οικογένειας.

Σύμφωνα με την καταγγελία ο 52χρονος πατέρας βίαζε την κόρη του η οποία είχε νοητική υστέρηση για 18 ολόκληρα χρόνια. Από τότε που το κορίτσι ήταν 8 ετών! Το θύμα έχει φέρει στη ζωή δυο παιδιά, τα οποία πιθανότατα έχουν πατέρα, τον 52χρονο δράστη.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ