Η πριγκίπισσα Σάρλοτ δεν είναι απλά μια εφεδρική κληρονόμος, αλλά royal από κούνια


Η οκτάχρονη επαινέθηκε για την “άψογη” εμφάνισή της κατά τη διάρκεια των τριήμερων εορτασμών, της στέψης του βασιλιά Καρόλου όπου εμφανίστηκε με τους γονείς και τα δύο αδέρφια της.

Ανάμεσα από εκατοντάδες φωτογραφίες και βίντεο που κυκλοφόρησαν, την προσοχή των ΜΜΕ μονοπώλησαν τα εγγόνια του βασιλιά, πρίγκιπας Τζορτζ, πριγκίπισσα Σάρλοτ και πρίγκιπας Λούις.

Οι βασιλικοί σχολιαστές εντυπωσιάστηκαν με το πόσο προσγειωμένη και συγκεντρωμένη ήταν καθ’ όλη τη διάρκεια της τελετής στέψης.

Η αρθρογράφος Angela Mollard τόνισε ότι η νεαρή royal ήταν “σοβαρή αλλά ενθουσιώδης, προσεκτική αλλά εμπλεκόμενη” σε όλη τη διάρκεια.

Είπε στο 7News: “Με όλη την προσοχή στραμμένη στον νέο Βασιλιά και τη Βασίλισσα, την αβίαστη αίγλη της Πριγκίπισσας της Ουαλίας και τις νέες γκριμάτσες του πρίγκιπα Λούι, υπάρχει ένα άτομο που έκλεψε τις εντυπώσεις στη μεγαλοπρεπή στέψη του βασιλιά.

“Είναι μόλις οκτώ ετών, εφεδρική και όχι άμεση κληρονόμος, αλλά η πριγκίπισσα Σάρλοτ αποκάλυψε ότι είναι το μυστικό όπλο της βασιλικής οικογένειας.

“Προς το παρόν, η τρίτη στη σειρά διαδοχής του θρόνου απολαμβάνει μια παιχνιδιάρικη κανονική παιδική ηλικία, αλλά φαίνεται ότι έχει την εργασιακή ηθική και το θράσος της πριγκίπισσας Άννας, μαζί με το στυλ της μητέρας και της γιαγιάς της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Η βασιλική οικογένεια πρέπει να νιώθει πολύ τυχερή που την έχει” πρόσθεσε η βασιλική ρεπόρτερ.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ