Νίκος Ορφανός: Αγαπώ την ιδιωτική τηλεόραση, μας έκανε γνωστούς κι έχτισε καριέρες


Ο Νίκος Ορφανός βρέθηκε στο The 2Night Show και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου σχετικά με την καριέρα του στο θέατρο και την τηλεόραση, αλλά και για την ενασχόλησή του με την πολιτική.

Όπως είπε αρχικά ο ηθοποιός, η ιδιωτική τηλεόραση έχει βοηθήσει πολύ τους καλλιτέχνες της γενιάς του, καθώς τους πρόσφερε αναγνωρισιμότητα: «Αγαπώ την ιδιωτική τηλεόραση. γιατί άνοιξε το επάγγελμα, μας έκανε γνωστούς, έχτισε καριέρες», τόνισε. Και πρόσθεσε πως του δόθηκε η ευκαιρία να βρεθεί δίπλα στον Αλέκο Αλεξανδράκη στο τηλεοπτικό του ντεμπούτο.

Το 2015, ο Νίκος Ορφανός αποφάσισε να μπει στον στίβο της πολιτικής: «Είμαι υπεύθυνος στον πολιτισμό στο ΠΑΣΟΚ. Δεν είμαι φανατικός με κανένα κόμμα, καμία ιδεολογία, δεν αντέχω στην κεντρική πολιτική σκηνή, ασφυκτιούσα. Είμαι άνθρωπος που μου αρέσει η ευγένεια, το χιούμορ, εκεί πρέπει συνεχώς να τραμπουκίζεις. Δεν μετανιώνω, δεν έχεις το δικαίωμα να το μετανιώσεις, όταν σε εμπιστεύεται ο κόσμος, αλλά δεν θα μπορούσα να το ξανακάνω», σχολίασε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Τώρα είναι καλλιτεχνικός Διευθυντής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Ρούμελης: «Είμαι καλλιτεχνικός διευθυντής στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Ρούμελης, ανέλαβα έναν οργανισμό που έπρεπε να ξαναστηθεί από το μηδέν. Όταν μου λένε ότι η επαρχία διψάει για θέατρο, εγώ λέω ότι κανείς δεν διψάει για τίποτα, είναι όλοι χορτάτοι. Πρέπει να «κερδίσεις» τον ελεύθερο χρόνο τους», δήλωσε ο Νίκος Ορφανός και μίλησε παράλληλα για την νέα παράσταση που ανεβαίνει με πολύ δυνατό καστ ηθοποιών.

Ο 8χρονος γιος του, Παναγιώτης, είναι ο λόγος που τόσο ο Νίκος Ορφανός, όσο και η σύζυγός του ανησυχούν, αλλά για διαφορετικά πράγματα: «Ο γιος μας θα πάει φέτος κατασκήνωση, είναι η πρώτη φορά που θα πάει κάπου χωρίς εμάς, εγώ είμαι ψύχραιμος, η μάνα του τρέμει λίγο. Έχω έναν φόβο για το πώς θα διαχειριστούν τα παιδιά τον όγκο των πληροφοριών από το διαδίκτυο, εμείς προλαβαίναμε να τα φιλτράρουμε», συμπλήρωσε για όσα τους προβληματίζουν.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ