Κατερίνα Λάσπα: Κολάζει με το ολόλευκο μαγιό της από την Σέριφο


Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών και ήδη πολλοί έχουν ξεκινήσει τα πρώτα μπάνια στη θάλασσα. Από τις πρώτες φωτογραφίες στα social της showviz με μαγιό και της Κατερίνας Λάσπα.

Η απόδραση στη Σέριφο της Κατερίνας Λάσπα

Η ίδια απολαμβάνει στη Σέριφο στιγμές χαλάρωσης μαζί με τις επαγγελματικές της δραστηριότητες και μας χαρίζει μια σέξι φωτογραφία της με λευκό ολόσωμο μαγιό που ομολογουμένως την κολακεύει πολύ καθώς η ίδια είναι αδύνατη και κυρίως γυμνσμένη.

Οι χρυσοί κανόνες της Κατερίνα Λάσπα για την διατήρηση της άψογης σιλουέτας της

«Μου αρέσουν τα ωραία κορμιά, τα γυμνασμένα και όχι τα «τούμπανα». Είμαι πολύ προσεκτική με το φαγητό, ενώ μπορώ να μείνω νηστική για να φάω γλυκό. Φροντίζω να προσέχω τουλάχιστον την ποσότητα και την συχνότητα. Λατρεύω το γαλακτομπούρεκο αλλά «σβήνω» τη λαχτάρα μου και με ένα παγωτάκι ή με δυο κουταλάκια γλυκό του κουταλιού χωρίς πολύ σιρόπι. Νομίζω ότι δεν θα πάψω με έναν τρόπο πάντα να είμαι αθλήτρια.

Τα βάρη είναι η βασική μου προπόνηση ενδυνάμωσης και συντήρησης. Με το πρόσωπό μου είμαι αμελής. Απλό καθαρισμό και ενυδάτωση. Μετά τα 30 σταδιακά αλλάζουν όλα, χρειάζεται άλλη μεθοδικότητα.», είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή της αναφορικά με τη διατροφή της και πώς διατηρεί τη σιλουέτα της!


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ