Κέιτ Μίντλετον: Το κλασάτο και εντυπωσιακό outfit που μπορείς να αντιγράψεις 


H Kέιτ Μίντλετον έχει αδυναμία στα κοστούμια, ωστόσο στην πρόσφατη εμφάνισή της πήγε το στυλ ένα βήμα πιο πέρα! Η σύζυγος του Oυίλιαμ είναι προστάτης του Μουσείου Foundling στην πλατεία Brunswick του Λονδίνου, το οποίο επισκέφθηκε σήμερα με ένα απίστευτα στιλάτο look.

Όπως η αείμνηστη πριγκίπισσα Νταϊάνα, έτσι και η Κέιτ αφιερώνει χρόνο σε φιλανθρωπικές δραστηριότητες. Η επίσκεψή της στο μουσείο είχε ως σκοπό η Πριγκίπισσα της Ουαλίας να συναντηθεί με ανθρώπους που έχουν βιώσει τραυματικές εμπειρίες εξαιτίας του συστήματος φροντίδας, και να ακούσει τις εμπειρίες θετών/ ανάδοχων γονέων.

Η προγραμματισμένη επίσκεψή της Κέιτ Μίντλετον, όπως αναφέρει το womantoc.gr, συγκέντρωσε την προσοχή του αγγλικού Τύπου, και η ίδια τους αντάμειψε με ένα ροζ “ice pink” McQueen σχέδιο. Η 41χρονη έχει στενή σχέση με τον οίκο μόδας, Alexander McQueen, έχοντας φορέσει πολλά από τα σχέδια του βρετανικού οίκου σε σημαντικές περιστάσεις, με κορυφαίο event τον γάμο της το 2011.

Η Κέιτ Μίντλετον φοράει συχνά κοστούμια, όταν πρόκειται να παρευρεθεί σε βασιλικά της καθήκοντα, ενώ δεν κρύβει την προτίμησή της στα μονόχρωμα outfits. Είναι σίγουρα μία ασφαλής και, ταυτόχρονα, κομψή επιλογή που δεν μπορεί να σε απογοητεύσει.

Ωστόσο, το ροζ κοστούμι της σε “ice pink” απόχρωση, το οποίο έχει φορέσει ξανά, και φέρει την υπογραφή McQueen απογείωσε το στυλ της Πριγκίπισσα της Ουαλίας και ανέδειξε τις τέλειες αναλογίες της. Η Κέιτ εμφανίστηκε με κοστούμι που αποτελείται από 3 κομμάτια – σακάκι, στενό ψηλόμεσο παντελόνι, ασορτί πουκάμισο-.

Πρόσθεσε, μία ζώνη μέσης διακοσμημένη με πέρλες από την σχεδιάστρια Camilla Elphick αξίας 90 λιρών, την οποία συνδύασε με σκουλαρίκια σε σχήμα δάκρυ από πέρλα. Η Κέιτ είχε χτενισμένα τα μαλλιά της σε ένα ελαφρύ και φουσκωτό wave, ενώ στο μακιγιάζ αρκέστηκε σε φυσικούς προς ροζ τόνους.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ