Συναγερμός για την εξαφάνιση 17χρονης – Είναι έγκυος στον 9ο μήνα

Η ανήλικη δεν έχει εντοπιστεί ακόμα με το Χαμόγελο του Παιδιού να συνεχίζει τις ενέργειες για τον εντοπισμό της.

Συνεχίζεται η αναζήτηση της Μπρις Νουντόμκι 17 ετών, με καταγωγή από το Καμερούν, καθώς η ανήλικη δεν έχει εντοπιστεί ακόμα με το Χαμόγελο του Παιδιού να συνεχίζει τις ενέργειες για τον εντοπισμό της.

Το Εθνικό Συντονιστικό Πρόγραμμα έγκαιρης και έγκυρης ειδοποίησης των πολιτών Amber Alert Hellas, για την υπόθεση εξαφάνισης της ανήλικης είχε ενεργοποιηθεί για 48 ώρες, μετά από εισαγγελική εντολή. Η ανήλικη Μπρις Νουντόμκι 17 ετών, εξαφανίστηκε στις 10.04.2023 από χώρο φιλοξενίας προσφύγων στη Ριτσώνα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η 17χρονη έφυγε για άγνωστο προορισμό, διανύοντας τον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της και υπάρχει μεγάλος κίνδυνος για την ασφάλεια της και το βρέφος που κυοφορούσε. Υπάρχουν πληροφορίες ότι μπορεί να βρίσκεται στην Αθήνα. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνισή της και προχώρησε στις 26.05.2023, στην ενεργοποίηση του μηχανισμού Amber Alert Hellas.

Η Μπρις Νουντόμκι έχει μαύρα μαλλιά, μαύρα μάτια, ύψος 1.70 και είναι αδύνατη. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρη αθλητική φόρμα, μαύρο φούτερ, γκρι μπουφάν και μαύρα σανδάλια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app, όπου υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ