Ιδέες για δώρα για φίλους σας που αγαπούν το κρασί


Αν έχετε φίλους που είναι οινόφιλοι και δεν ξέρετε τι δώρα να τους κάνετε αυτή την περίοδο των γιορτών, σας έχουμε τη λύση. Είτε πρόκειται για ένα ενδιαφέρον αξεσουάρ για μπουκάλια, ένα βιβλίο για το κρασί ή ένα υπερσύγχρονο ψυκτικό gadget, αυτά τα λαμπρά δώρα για τους λάτρεις του κρασιού θα τους κάνουν να αισθάνονται ξεχωριστοί.

 

Έξυπνο πώμα κρασιού

Αυτό το έξυπνο gizmo κρασιού βοηθάει να ελέγχει πότε άνοιξε τελευταία φορά το κρασί. Είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι και σιλικόνη ποιότητας τροφίμων. Είναι ένα διεθνές πώμα κρασιού με τρεις δακτυλίους για την καταγραφή του μήνα και της ημέρας που άνοιξε το κρασί.

 

 «Προφυλακτικά» κρασιού

Διασκεδαστικό, πρακτικό και μοναδικό, το προφυλακτικό κρασιού είναι βέβαιο ότι θα ευχαριστήσει όλους τους λάτρεις του κρασιού εκεί έξω. Αυτές οι μικρές συσκευές από καουτσούκ δρουν σαν πώματα μπουκαλιών κρασιού, προστατεύοντας και διατηρώντας τη γεύση του κρασιού σας. Εφαρμόζουν πάνω στο λαιμό ενός ανοιχτού μπουκαλιού διατηρούν το περιεχόμενό του φρέσκο μέχρι να είστε έτοιμοι για να πιείτε ένα άλλο ποτήρι.

 

Ο βασικός οδηγός για το κρασί από το wine folly

Συμπληρωμένο με καταπληκτικά infographics και πρακτικές συμβουλές, είναι ένα βιβλίο από την ιστοσελίδα κρασιού Wine Folly που μπορείτε να το βρείτε και διαδικτυακά. Αυτός ο βασικός οδηγός για το κρασί είναι ένας θησαυρός για τους λάτρεις του οίνου. Ερασιτέχνες ή γνώστες, ο καθένας θα παρασυρθεί από αυτό το πολύχρωμο βιβλίο που εισάγει τους αναγνώστες στον υπέροχο κόσμο του κρασιού.

 

Σπαστό ποτήρι για κρασί

Οποιοσδήποτε εραστής του κρασιού θα εκτιμήσει τη λήψη το Vino2Go, ένα μονωμένο ποτήρι ταξιδιού που μπορεί να πάρει στην παραλία, σε φεστιβάλ μουσικής, ή σε ένα πάρτι. Σχεδιασμένο για χρήση εν κινήσει, αυτό το φορητό ποτήρι κρασιού διαθέτει ένα καπάκι με διπύρηνο τοίχωμα και διπλό τοίχωμα για επιπλέον μόνωση.

 

Το πρώτο παγκοσμίως μπουκάλι κρασιού από δρυ

Ένα ιδανικό δώρο για τους συλλέκτες κρασιού, το The Oak Bottle υπόσχεται να μετατρέψει κάθε μέσο κόκκινο κρασί σε ένα λαμπρό παλαιωμένο κρασί vintage σε μόλις 2 ώρες!  Αυτό σημαίνει ότι δεν τους αγοράζετε μόνο ένα ενδιαφέρον αξεσουάρ κρασιού αλλά αγοράζετε και χρόνο παλαίωσης!

Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας αμερικάνικη λευκή δρυ, αυτό το επαναστατικό μπουκάλι παλαίωσης προσθέτει μια εκλεπτυσμένη γεύση σε οποιοδήποτε ποτό, είτε είναι κρασί, μπύρα είτε ουίσκι.

 

Κομψή καράφα και ποτήρια κρασιού

Ιδανικό δώρο για έναν πότη κρασιού με εκλεπτυσμένο στυλ, είναι  είναι ένα σετ με καράφα (ιδανικά από χειροποίητο διαυγές γυαλί) που αποτελεί κομψό αξεσουάρ για κάθε σπίτι.

 

Φιάλη ψύξης κρασιού 3-σε-1

Αποτελεί μια μεγάλη εναλλακτική λύση στα παγάκια. Tο Wine Chiller είναι κάτι περισσότερο από ένα cooler stick. Ο σκελετός από ανοξείδωτο χάλυβα λειτουργεί επίσης ως απορροφητήρας και εξαεριστήρας, επιτρέποντας στο κρασί να αναπνέει και να ενισχύει τη γεύση του. Ένα must-have αξεσουάρ κρασιού για καθημερινή χρήση!

 

Το απόλυτο σύστημα κρασιού

Το απόλυτο gadget για το κρασί, το πρωτοποριακό σύστημα Coravin σάς επιτρέπει να βγάζετε κρασί απ΄όποιο μπουκάλι θέλετε χωρίς να αφαιρείτε τον φελλό.

Είναι ένα προϊόν που έχει ήδη φέρει επανάσταση στη βιομηχανία κρασιού – χρησιμοποιεί μια ιατρική βελόνα για να πιέσει το μπουκάλι και να σερβίρει την επιθυμητή ποσότητα κρασιού χωρίς να διακυβεύσει τη διαδικασία συντήρησης.

Η φορητή συσκευή επιτρέπει μία βελόνα να εισαχθεί μέσω της κάψουλας και του φελλού. Στη συνέχεια εξάγει το κρασί , γεμίζει το κενό με αδρανή αέριο αργόν και αποχωρεί , αφήνοντας τον εύκαμπτο φελλό να σφραγίσει πάλι. Ιδανικό για κελάρια κρασιών, μπαρ και εστιατόρια, αλλά και ως προσεγμένο δώρο για τον ιδιαίτερο φίλο σας που παίρνει πραγματικά στα σοβαρά την κάθε γευστική δοκιμή.

Ανοιχτήρι βοηθός σερβιτόρου

Ό,τι και να λέμε, το καλύτερο δώρο για έναν οινόφιλο είναι ένα ανοιχτήρι μπουκαλιών. Κάντε τον αγαπημένο σας φίλο ευτυχισμένο με ένα πολυτελές ανοιχτήρι κρασιού που συνδυάζει πρακτικότητα με εξαιρετική τεχνική. Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι ή τιτάνιο υψηλής ποιότητας, ανθεκτικό στη σκουριά και αξεσουάρ με κομψή λαβή, το εργαλείο αυτό έχει σχεδιαστεί για να κρατήσει χρόνια.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ