Κίνηση στους δρόμους: Ποιοι δρόμοι είναι στο «κόκκινο»


Δείτε το χάρτη με την κίνηση στους κεντρικούς δρόμου του λεκανοπεδίου.

Μεγάλες καθυστερήσεις παρατηρούνται στον Κηφισό, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς στους δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά.

Με ιδιαίτερα χαμηλές ταχύτητες κινούνται τα οχήματα και στην έξοδο της Αττικής Οδού προς Λαμία, στη Μεταμόρφωση. Ειδικότερα, καθυστερήσεις 10′-15′ παρατηρούνται στο ρεύμα προς Ελευσίνα 10′-15′ από Πλακεντίας έως Κηφισίας, 10′-15΄ στις εξόδους για Λαμία και 10′-15΄ από Πλακεντίας έως Κηφισίας

Επίσης, προβλήματα σημειώνονται στην Αθηνών-Κορίνθου/Λ. Αθηνών (έξοδος), από το Δαφνί έως τα διυλιστήρια και στης Τρεις Γέφυρες έως την Αχαρνών.

Επιβράδυνση της κίνησης παρατηρείται και στην περιφερειακή της Κατεχάκη, από την πλατεία Ηλιούπολης έως τα φανάρια του Βύρωνα,

Πολύ σημαντικές καθυστερήσεις υπάρχουν και στην Πέτρου Ράλλη με κατεύθυνση το κέντρο της Αθήνας, από τη Γρηγορίου Λαμπράκη μέχρι τη γέφυρα του Κηφισού.

Στο κέντρο της Αθήνας κίνηση παρατηρείται στη Βασιλέως Κωνσταντίνου προς την Εθνική Πινακοθήκη.

Ακόμα, αυξημένη είναι η κυκλοφορία στη λεωφόρο Αλεξάνδρας προς Αμπελόκηπους, στο ανοδικό ρεύμα της Συγγρού από το Νέο Κόσμο, στην Ποσειδώνος και στην Κηφισίας, και προς τις δύο κατευθύνσεις.

Καθυστερήσεις παρατηρούνται και στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο 10′-15′ από Δημοκρατίας έως Κηφισίας.

Η πρώτη ανακούφιση στους δρόμους αναμένεται από την προσεχή Πέμπτη, όποτε κλείνουν τα σχολεία.

Δείτε την κίνηση στους δρόμους ζωντανά από το Google Maps κάνοντας κλικ στην εικόνα:

Η κίνηση στους δρόμους: Καθυστερήσεις και στα δύο ρεύματα του Κηφισού

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ