Kιμ Καρντάσιαν: Βγαίνει με νέο μυστηριώδη σύντροφο – «Έχει το πακέτο…» εξομολογήθηκε


Η Kιμ Καρντάσιαν μίλησε για τον εκκολαπτόμενο ειδύλλιό της με έναν μυστηριώδη άντρα, προκαλώντας όργιο φημολογίας

Ο νέος μυστηριώδης σύντροφος της Κιμ Καρντάσιαν φαίνεται να ανταποκρίνεται σε όλα της τα κριτήρια, ωστόσο δεν είναι ακόμα έτοιμη να τον εμφανίσει δημόσια. Στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι με τίτλο «Kardashians», η Αμερικανίδα επιχειρηματίας, παραγωγός και φωτομοντέλο μίλησε ειλικρινά για τη δυσκολία των ραντεβού σε δημόσια θέα, ενώ ήταν έξω για μεσημεριανό γεύμα με τον Σκοτ Ντισίκ.

«Λοιπόν, δεν σε έχω δει πραγματικά έξω σε κανένα ραντεβού ή κάπου», είπε ο 40χρονος Ντισίκ στην Καρντάσιαν. «Λοιπόν, είναι απλά δύσκολο γιατί πώς μοιάζουν αυτά τα πρώτα ραντεβού;» αυτή απάντησε. «Πίσω από τις πόρτες, δεν μπορώ να βγω έξω. Είναι κάπως άβολο» τόνισε. Και πρόσθεσε: «Εδώ είναι το θέμα, αν σε δουν με κάποιον, τότε αν αρχίσει να μην λειτουργεί, πρέπει σχεδόν να προσπαθήσεις να το κάνεις να λειτουργήσει λίγο περισσότερο γιατί ντρέπεσαι που ήταν τόσο γρήγορο», συνέχισε.

Κατά τη διάρκεια της εξομολόγησης, η Καρντάσιαν εξήγησε ότι σε όλη τη διάρκεια της συναναστροφής της με τον Πιτ Ντέιβιντσον, οι άνθρωποι φέρονταν σαν να πρόκειται για «πολύ σοβαρή σχέση», ενώ στην πραγματικότητα προσπαθούσε απλώς να περάσει καλά.

«Θέλω απλώς να διασκεδάσω λίγο», είπε η 42χρονη. «Λοιπόν, δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να θέλεις να κρυφτείς». Τελικά αποδείχθηκε ότι έβγαινε κρυφά με έναν νέο άντρα, τον οποίο ο Ντίσικ ονόμασε «Φρεντ». Η ίδια εξήγησε ότι οι φίλοι της μεσολάβησαν για να βγει μαζί τους και οι δυο τους βγήκαν πρόσφατα ραντεβού σε ένα κλαμπ στη Νέα Υόρκη – όπου εκείνη και ο 29χρονος Ντέιβιντσον συνήθιζαν να κάνουν «μυστικά δείπνα».

«Δεν θέλω να βγαίνω μόνο με ένα άτομο, αλλά δεν έχω βγει ποτέ… αυτό που είναι αστείο είναι ότι οι φίλοι μου ήθελαν να γνωρίσω κάποιον, οπότε πάμε στη Νέα Υόρκη και πήγαμε στο…, είπε. «Είναι σαν να ειναι το στέκι μου γιατί υπάρχει ένα ιδιωτικό δωμάτιο στον κάτω όροφο, αλλά στη συνέχεια στο διαδίκτυο, έγραφαν ότι η Κιμ επανασυνδέθηκε με τον Πιτ σε αυτό το μέρος».

Η Καρντάσιαν άρχισε να βγαίνει με τον Ντέιβιντσον τον Οκτώβριο του 2021 εν μέσω του διαζυγίου της με τον Κάνιε Γουέστ. Ωστόσο, η διασημότητα των μέσων ενημέρωσης εξακολουθεί να παίζει στο γήπεδο και δεν θέλει «απλώς να βγαίνει ραντεβού με ένα άτομο».

Το ζευγάρι εμφανιζόταν συχνά στο hotspot «Zero Bond» μόνο για μέλη κατά τη διάρκεια του εννιάμηνου ειδύλλου τους. Ωστόσο, η Kαρντάσιαν ξεκαθάρισε ότι έκτοτε έχει απομακρυνθεί από τον κωμικό και είναι πολύ χαρούμενη με τον νέο της αγαπημένο. «Πληροί τις προδιαγραφές;» ρώτησε ο Ντίσικ και εκείνη απάντησε: «Ω, ναι, πληροί τόσο πολύ τα πρότυπα».

Αργότερα στο επεισόδιο, η ιδρύτρια του Skims συνελήφθη από την κάμερα να στέλνει μηνύματα και να χαμογελά κατά τη διάρκεια της εξομολόγησής της. Όταν ένα μέλος του καστ ρώτησε αν έστελνε μήνυμα στο «Φρεντ», η Kαρντάσιαν- η οποία στο παρελθόν είχε ορκιστεί να μείνει single για «λίγα χρόνια» – απάντησε γρήγορα, «Ναι».

«Δύο χρόνια! Ψέμα» απάντησε ο παραγωγός. «Όχι, θα το τηρήσω, θα το τηρήσω!» αντέδρασε η σταρ του ριάλιτι. Αν και δεν είναι σαφές με ποιον βγαίνει η Kαρντάσιαν, η μητέρα τεσσάρων παιδιών παραδέχτηκε πέρυσι, ότι ήλπιζε να βρει έναν «επιστήμονα, νευροεπιστήμονα, βιοχημικό, γιατρό [ή] δικηγόρο». Οπως όλα δείχνουν η ζωή φέρεται να την πήγε αλλού, καθώς πρόσφατα τη συνέδεσαν με τον πρώην αστέρα του ποδοσφαίρου και πρώην σύζυγο της Ζιζέλ, Τομ Μπρέιντι


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ