Επτά γυναίκες της ίδιας οικογένειας βγήκαν για δείπνο φορώντας όλες τα νυφικά τους


Άφωνοι έμειναν οι περαστικοί στο Χιούστον του Τέξας, βλέποντας 7 νύφες να περπατούν στο δρόμο.

Επτά γυναίκες της ίδιας οικογένειας κυκλοφόρησαν στο Χιούστον του Τέξας φορώντας τα νυφικά τους και άφησαν έκπληκτους τους περαστικούς.

Οι γυναίκες αποφάσισαν να τολμήσουν να πάνε για δείπνο με τα νυφικά τους.

«Σκεφτήκαμε ότι τα ακριβότερα φορέματα που αγοράσαμε ποτέ αξίζουν να φορεθούν πάνω από μία φορές και να τα απολαύσουμε πάνω από μία ημέρες της ζωής μας. Αποφασίσαμε να το κάνουμε ετήσια παράδοση» έγραψε μια από τις γυναίκες, στην ανάρτησή της με το βίντεο στο Instagram, προσθέτοντας: «Συναντηθήκαμε πριν από το δείπνο για να βοηθήσουμε η μία την άλλη να ντυθούμε. Θα το συνιστούσα απόλυτα! Το καταδιασκεδάσαμε! Με ρώτησαν πώς αντέδρασε ο κόσμος γύρω μας. Λοιπόν, μας τράβηξαν με τα κινητά τους, μας έκαναν κομπλιμέντα, μας ρώτησαν ποια ήταν η περίσταση και φωτογραφήθηκαν μαζί μας. Αν έλεγα ότι δεν απολαύσαμε την προσοχή του κόσμου, θα ήταν ψέματα».

«Με ρώτησαν πώς αντέδρασε ο κόσμος γύρω μας. Λοιπόν, μας τράβηξαν με τα κινητά τους, μας έκαναν κομπλιμέντα, μας ρώτησαν ποια ήταν η περίσταση και φωτογραφήθηκαν μαζί μας. Αν έλεγα ότι δεν απολαύσαμε την προσοχή του κόσμου, θα ήταν ψέματα».

https://www.instagram.com/reel/Cscl32-sGMf/

Η μητέρα της οικογένειας ανέφερε ότι έχουν καθιερώσει μία φορά το μήνα να βγαίνουν με τις κόρες της για δείπνο «χωρίς άντρες και παιδιά, να τρώμε και να συζητάμε μέχρι αργά το βράδυ».

«Νιώσαμε κάπως άσχημα που κλέψαμε την παράσταση, αλλά πραγματικά δεν είχαμε ιδέα για την αποφοίτηση. Πάντως οι παρκαδόροι στο μαγαζί μάς άφησαν να παρκάρουμε δωρεάν», είπε.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ