ΣΥΡΙΖΑ για Σπύρο Πνευματικό: «Προσχηματική η συγγνώμη του»


«Κατά τα άλλα συνεχίζει ακάθεκτος να συμμετέχει στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ για τον Σπύρο Πνευματικό

Ανακοίνωση για τις δηλώσεις που έκανε ο υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές για τους καρκινοπαθείς, παρά τη «συγγνώμη του», εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Στην ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου αναφέρει χαρακτηριστικά: «Την ημέρα που ο κ. Μητσοτάκης επισκεπτόταν προεκλογικά τον Άγιο Σάββα, ο κ. Πνευματικός μιλούσε για επιλογή καρκινοπαθών ασθενών που θα μείνουν στη ζωή στη βάση του κόστους θεραπείας.

Η ανατριχιαστική του δήλωση δεν απασχόλησε καθόλου τη Νέα Δημοκρατία, γιατί απλά επιβεβαίωσε την αντίληψη που έχει για το ΕΣΥ: Συρρίκνωση και μείωση δαπανών σε βάρος της δημόσιας περίθαλψης και των φορολογουμένων.

Αφού πέρασε μισή μέρα όπου ο κ. Πνευματικός προκάλεσε πόνο, θυμό και φόβο σε ασθενείς και τις οικογένειές τους, βγήκε να ζητήσει μια προσχηματική συγνώμη, μήπως και καλύψει την κρυφή ατζέντα της ΝΔ για διαλογή ασθενών.

Κατά τα άλλα συνεχίζει ακάθεκτος να συμμετέχει στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας. Τελικά η έλλειψη σεβασμού και ενσυναίσθησης τρομάζει περισσότερο από την ίδια τη δήλωσή του».


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ