ΑΥΤΟΨΙΑ: Στα άδυτα του κόσμου της νύχτας – Πρώην “νονοί” της νύχτας λύνουν τη σιωπή τους (vid)

Οι φαμίλιες που ελέγχουν τη νύχτα, τα συμβόλαια θανάτου, οι εκτελεστές και οι «ταρίφες» για τις «βρώμικες δουλειές»

Λίγες μέρες μετά την εκτέλεση του πιο ακριβοπληρωμένου συμβολαίου θανάτου, με θύμα τον Βασίλη Στεφανάκο, για πρώτη φορά «σκληροί της νύχτας» μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής «Αυτοψία» και τον Αντώνη Σρόιτερ.

Διαβάστε και αυτό: Κοκαΐνη, μοντέλα, όπλα: Ο Έλληνας «νονός» που έτρεμε ακόμα και η Μαφία (pics)

Άνθρωποι που πρωταγωνίστησαν δίπλα στους μεγάλους «Νονούς», επέζησαν από δολοφονικές επιθέσεις και γνώρισαν τον κόσμο των φυλακών, αποκαλύπτουν ποιοι ελέγχουν τη νύχτα, πώς μοιράζουν το «βρώμικο» χρήμα, πώς συνδέονται οι συμμορίες με το οργανωμένο έγκλημα και τι είναι αυτό που οδηγεί στην αλληλοεξόντωσή τους.

Διαβάστε και αυτό: Όλο το βίντεο από το άγριο ξύλο που έπεσε στο Acro που τραγουδάει ο Σαμπάνης μεταξύ νεαρών – 120 ράμματα έκανε 19χρονος (vid, pic)

Τα συμβόλαια θανάτου:
Οι «Νονοί» φροντίζουν να κλείνουν οι ίδιοι τους ανοιχτούς λογαριασμούς τους και για τη «βρώμικη δουλειά» πληρώνουν τα «πιστόλια της νύχτας», Έλληνες ή ξένους εκτελεστές.
«Ένα συμβόλαιο θανάτου πληρώνεται αναλόγως και το “κεφάλι”. Δηλαδή, άμα είσαι επώνυμος πάει ψηλά το κοστολόγιο. Ένα συμβόλαιο σαν του Στεφανάκου μπορεί να φτάσει τις 700.000 ευρώ. Άμα είσαι μικρός και με 5.000 ευρώ ή με 10.000 ευρώ, πλέον, σε καθαρίζουν. Ή και με 1.000 ευρώ», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην κάμερα της εκπομπής.

Διαβάστε και αυτό: Κώστας Σαμαράς: Η κινηματογραφική απόδραση του «πεταλούδα» που έκανε πλάκα στους αστυνομικούς (vid, pics)

Ο πόλεμος των «Νονών»:
«Οι σκληροί της νύχτας» παραδέχονται στον Αντώνη Σρόιτερ πως παρά την οικονομική κρίση, τα κέρδη από τις παρανομίες είναι τεράστια. Έτσι, «οι Νονοί» δεν διστάζουν να κάνουν δολοφονίες, απαγωγές, τοκογλυφία, εκβιασμούς και ξέπλυμα χρήματος. Όταν ο ένας μπαίνει στα χωράφια του άλλου τότε «μιλάνε» τα όπλα και ο κύκλος του αίματος δεν κλείνει ποτέ.

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ