Ανάμεσα στα 10 κορυφαία videos του YouTube παγκοσμίως για το 2018 «φιγουράρει» ένα παιδικό!


Ανάμεσα στο Despacito και στην Katy Perry που βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, στις δέκα πρώτες θέσεις των κορυφαίων YouTube videos για το 2018, δεν θα περιμέναμε ποτέ να δούμε ένα… παιδικό! Κι όμως, το συγκεκριμένο βρίσκεται κάθε χρόνο (από το 2012 που πρωτοκυκλοφόρησε) στην ετήσια πεντάδα με τη μεγαλύτερη θέαση, παρόλο που σε Ελλάδα και Κύπρο δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο π.χ. Η Πέππα το Γουρουνάκι. Ο λόγος για την παιδική σειρά «Η Μάσα και ο Αρκούδος» και πιο συγκεκριμένα, το επεισόδιο «Συνταγή για Καταστροφή».

Δείτε εδώ αναλυτικά τη λίστα με τα δέκα videos με τη μεγαλύτερη θέαση για το 2018, σύμφωνα με το έγκριτο portal στατιστικών statista.com:

Το παιδικό «Η Μάσα και ο Αρκούδος» ξεκίνησε να προβάλλεται στη ρωσική τηλεόραση το 2009 και έγινε τόσο μεγάλη επιτυχία που μεταγλωττίστηκε σε 25 γλώσσες και τα τελευταία χρόνια προβάλλεται σε περισσότερες από 100 γλώσσες! Η θεματολογία του βασίζεται σε ένα ομώνυμο ρωσικό λαϊκό παραμύθι.

Πρωταγωνίστρια είναι η Μάσα, ένα ανήσυχο κοριτσάκι, που ζει στο δάσος με το γουρουνάκι της, το κατσικάκι της και τον σκύλο της. Είναι γεμάτη ενέργεια, ατελείωτη περιέργεια και θέλει να δοκιμάζει κάθε τι καινούριο. Αυτό πολλές φορές, όμως, της προκαλεί μικρά ή μεγαλύτερα προβλήματα. Είναι, επίσης, τρομερά φιλική και αντιμετωπίζει τους πάντες σαν να του ξέρει χρόνια. Έτσι έκανε και με τον καλοσυνάτο Αρκούδο, ο ήσυχος κόσμος του οποίου ανατρέπεται όταν γνωρίζει τη Μάσα, η οποία θα γεμίσει τη ζωή του με χαρά και περιπέτειες!

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ