Πρίγκιπας Χάρι: «Πόρτα» από το παλάτι – Δεν προσκλήθηκε στην παρέλαση γενεθλίων του Βασιλιά


Θα είναι η πρώτη φορά στη ζωή του Χάρι που δεν είναι ευπρόσδεκτος στους επίσημους εορτασμούς γενεθλίων του μονάρχη

Όταν ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσσεξ εγκατέλειψαν τα βασιλικά καθήκοντα πριν από τρία χρόνια, η βασίλισσα Ελισάβετ είπε ότι «θα ήταν πάντα πολύ αγαπημένα μέλη της οικογένειάς μου».

Από τότε οι αξιωματούχοι του Παλατιού του Μπάκιγχαμ τόνιζαν προς κάθε κατεύθυνση ότ οι Σάσσεξ θα συνεχίσουν να προσκαλούνται σε οικογενειακές εκδηλώσεις.

Ωστόσο, σύμφωνα με την Daily Mail ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν δεν έχουν προσκληθεί στην παρέλαση γενεθλίων του Βασιλιά το επόμενο Σαββατοκύριακο. Πρόκειται για την εκδήλωση King’s Birthday Parade που δεν έχει να κάνει με την ημέρα γενεθλίων του Καρόλου αλλά με τον θεσμικό του ρόλο.

Θα είναι η πρώτη φορά στη ζωή του Χάρι που δεν είναι ευπρόσδεκτος στους επίσημους εορτασμούς γενεθλίων του μονάρχη αφού στο παρελθόν δεν έλειψε ποτέ από τους εορτασμούς της γιαγιάς του.

Η φετινή διοργάνωση είναι ιδιαίτερα σημαντική γιατί είναι η πρώτη από τότε που ο πατέρας του ανέβηκε στο θρόνο τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Την ίδια στιγμή η σχολιάστρια των βασιλικών θεμάτων Τζένι Μποντ πιστεύει ότι αν ο πρίγκιπας Χάρι επέστρεφε ποτέ στην πατρίδα του, η βασιλική οικογένειά θα τον δεχόταν παρά τη συνεχιζόμενη κόντρα τους.

«Νομίζω ότι τον πρίγκιπα Χάρι, χωρίς τη Μέγκαν, θα τον συγχωρήσουν και θα τον καλωσόριζαν πίσω στη βασιλική οικογένεια με το πλήρωμα του χρόνου», είπε στο περιοδικό Ok.

Παρόλα αυτά, η ίδια σημείωσε ότι κάτι τέτοιο είναι «ακόμη απίθανο προς το παρόν».

«Νομίζω ότι υπάρχει ακόμα αρκετή καλή θέληση προς το πρόσωπο του πρίγκιπα Χάρι. Για τον παλιό όμως Χάρι που όλοι θυμόμαστε. Θα μπορούσε να ανακτήσει το έδαφος που έχασε και να τον καλωσορίσουν πίσω. Αλλά δεν νομίζω ότι κάτι τέτοιο είναι ακόμα στον ορίζοντα».

Τα σχόλια της Τζένι Μποντ θυμίζουν εκείνα του πρώην μπάτλερ της πριγκίπισσας Νταϊάνα, Πολ Μπάρελ, ο οποίος πρότεινε πρόσφατα ότι ο βρετανικός λαός θα υποδεχθεί τον συγγραφέα του «Spare», πρίγκιπα Χάρι, με «ανοιχτές αγκάλες».

«Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι όταν συμβεί αυτό- γιατί όλοι γνωρίζουμε ότι θα συμβεί- τότε θα επιστρέψει στη Βρετανία και νομίζω ότι ο πατέρας του, ο βασιλιάς Κάρολος και ο αδερφός του, ο πρίγκιπας της Ουαλίας θα τον υποδεχθούν πίσω στη χώρα με ανοιχτές αγκάλες», ισχυρίστηκε ο πρώην βασιλικός υπάλληλος.

«Υπάρχει ένα στοιχείο του πρίγκιπα Χάρι που όλοι αγαπάμε, απλά δεν καταλαβαίνουμε γιατί κάνει ό,τι κάνει αυτή τη στιγμή».


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ