HΠΑ: Νέο παγκόσμιο ρεκόρ – Ο Τζόσεφ Ντιτούρι πέρασε 100 ημέρες σε υποβρύχιο ξενοδοχείο


Ειδικότερα, ο βετεράνος του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ, από την 1η Μαρτίου 2023, βρισκόταν κάτω από το νερό, καταφέρνοντας να κάνει έτσι νέο παγκόσμιο ρεκόρ

Νέο παγκόσμιο ρεκόρ έκανε ο Αμερικανός Τζόσεφ Ντιτούρι ο οποίος κατάφερε να μείνει σε ένα ειδικά κατασκευασμένο υποβρύχιο χώρο στην Φλόριντα για 100 ημέρες.

Ειδικότερα, ο βετεράνος του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ, από την 1η Μαρτίου 2023, βρισκόταν κάτω από το νερό. Και όλα αυτά προκειμένου να δει την επίδραση που θα έχει η δοκιμασία αυτή στο σώμα του καταγράφοντας μέσα από την ιστοσελίδα του το σημαντικό του επίτευγμα.

Την ίδια στιγμή ένα ακόμα ρεκόρ έσπασε ένας καθηγητής Πανεπιστημίου στη Φλόριντα των ΗΠΑ για τον χρόνο ζωής κάτω από το νερό.

Υπενθυμίζεται ότι το ρεκόρ αυτό κατείχαν δύο βιολόγοι του Τενεσί το 2014, που έμειναν κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας για 73 ημέρες.

Πιο συγκεκριμένα, ο βιοϊατρικός μηχανικός διένυσε το διάστημα αυτό στο Jules’ Undersea Lodge στο Κι Λάργκο της Φλόριντα, τον υποβρύχιο χώρο στον οποίο είχε σημειωθεί και το προηγούμενο ρεκόρ, παραδίδοντας ταυτόχρονα μαθήματα στους μαθητές του.

Έτσι, υποβρύχιο σπίτι του μέχρι τώρα ήταν το ξενοδοχείο των 9 τετραγωνικών μέτρων, το οποίο βρισκόταν 9 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ