Η νέα μόδα στις selfies: Εστιάζοντας στα κοσμήματα!


Όλες υποκύπτουμε λίγο ή πολύ στη μόδα των selfies. Είτε για να έχουμε μια όμορφη φωτογραφία που θα θυμόμαστε είτε για να πάρουμε likes, έχουν γίνει μέρος της ζωής μας και έχουν φέρει σημαντικές αλλαγές στην καθημερινότητά μας. Έχουν αλλάξει τον τρόπο που ντυνόμαστε και το τι ρούχα επιλέγουμε να ψωνίσουμε και τώρα αλλάζουν και τον τρόπο που αγοράζουμε και φοράμε κοσμήματα.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι επειδή πλέον οι selfies επικεντρώνονται στο πρόσωπο, δεν έχει νόημα να αγοράσουμε βραχιόλια, δαχτυλίδια και κολιέ. Αντ’ αυτού προτιμάμε σκουλαρίκια και άλλα κοσμήματα που τονίζουν το πρόσωπό μας.

Έτσι, τα κοσμήματα που τραβούν την προσοχή κοντά στο πρόσωπο ολοένα και ανεβαίνουν σε δημοτικότητα. Αυτό βέβαια, δεν σημαίνει ότι ο κόσμος δεν αγοράζει πλέον όλα τα είδη κοσμημάτων, αλλά σίγουρα ορισμένα έχουν… την τιμητική τους!

Χάρη στις selfies έχουν έρθει αλλαγές και στον τρόπο που πωλούνται τα κοσμήματα. Παλαιότερα βλέπαμε όλα τα σκουλαρίκια σε ζευγάρια. Σήμερα, μικρά σκουλαρίκια όπως καρφιά και κρίκοι πωλούνται ξεχωριστά και μας βοηθάνε να κάνουμε τους δικούς μας συνδυασμούς. Το αποτέλεσμα; Μια selfie πιο ιδιαίτερη και μοναδική.

Για τον λόγο αυτό επίσης, πολλέςfashionistas επιλέγουν πλέον να φοράνε σκουλαρίκια που δεν υπάρχουν πουθενά αλλού, κάνοντας αποκλειστική παραγγελία. Αυτό έχει οδηγήσει στην ανάδειξη των μικρών οίκων και των χειροποίητων κοσμημάτων, τα οποία επιλέγουν πολλοί για να ξεχωρίσουν.

Φυσικά, αλλαγές έχουν έρθει και στον κόσμο των piercings. Ξεφεύγοντας από το σημείο των αυτιών, στην εποχή των selfies πολλοί επιλέγουν να τρυπήσουν τη γλώσσα, τα φρύδια ή ακόμα και τα μάγουλά τους προκειμένου να τραβήξουν την προσοχή στο πρόσωπό τους.

Αν λοιπόν θέλετε να βγάλετε μια selfie που θα “λάμψει”, μην ξεχάσετε, εκτός από τον φωτισμό, τα μαλλιά και το μακιγιάζ να χρησιμοποιήσετε και τα κατάλληλα κοσμήματα!

Από τη Σοφία Κροκιδά

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ