Στέλεχος του ΣΚΑΪ κατέθεσε στο Ανθρωποκτονιών για το τζιπ του σταθμού που εντοπίσθηκε στα χέρια των μαφιόζων στον Κορυδαλλό

Intime News

Στον 11ο όροφο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής στην Αλεξάνδρας βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας στέλεχος του ΣΚΑΪ, για να εξηγήσει πως βρέθηκε το θωρακισμένο όχημα που ανήκει στον σταθμό στα χέρια του 38χρονου και του κουνιάδου του που δολοφονήθηκαν στον Κορυδαλλό.

Όπως αναφέρθηκε στην ΕΡΤ και σημειώνουν πηγές της Ελληνικής Αστυνομίας «η έρευνα για το πώς βρέθηκε το θωρακισμένο όχημα στην κατοχή του 38χρονου δεν αναμένεται να ρίξει περισσότερο φως στην ουσία της υπόθεσης, ωστόσο, είναι μία διαδικασία που πρέπει να γίνει και θα γίνει»!

Υπενθυμίζεται ότι η θωρακισμένη ασημί Mercedes, μέσα στην οποία εκτελέστηκε ο «Ράμπο» της Θύρας 7, κατά κόσμον Βασίλης Ρουμπέτης, ανήκει σε εταιρία συμφερόντων του Γιάννη Αλαφούζου, στο Νέο Φάληρο, με έδρα την οδό Εθνάρχου Μακαρίου, όπου βρίσκονται οι εγκαταστάσεις της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου του ΣΚΑΪ!

Εξέδωσε μάλιστα και ανακοίνωση ο σταθμός αναφέροντας: «Επιβεβαιώνουμε ότι το όχημα που φέρεται να εμπλέκεται με τη δολοφονική επίθεση που σημειώθηκε χθες (εννοεί την περασμένη Τετάρτη) το βράδυ στον Κορυδαλλό ανήκει στην εταιρεία “Ειδήσεις Ντοτ Κομ Α.Ε.” από το 2010. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ήταν παροπλισμένο και δεν γνωρίζουμε πώς βρέθηκε στην κατοχή του δολοφονηθέντος. Βρισκόμαστε σε επικοινωνία με τις Αρχές για κάθε περαιτέρω πληροφορία και συνδρομή».

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ