ΗΠΑ: Μητέρα κουβαλούσε δίδυμα δύο μηνών σε… καφάσι – Καταδικάστηκε σε ένα χρόνο φυλάκιση


Σε φυλάκιση ενός έτους καταδικάστηκε μια 36χρονη μητέρα στην Ιντιάνα των ΗΠΑ μετά τη σύλληψή της από αστυνομικούς που είδαν να έχει βάλει τα μόλις δύο μηνών δίδυμα παιδιά της σε… καφάσι στην πίσω πλευρά του ποδηλάτου της.

Η 36χρονη Μπλόσουμ Κίρμπι είχε συλληφθεί τον περασμένο Ιούνιο. Στις φωτογραφίες που είχαν τραβηχτεί τότε φαίνονται τα βρέφη μέσα στο καφάσι να φορούν μόνο πάνες με τον ήλιο να τα «χτυπάει»

Τα δύο μωρά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, δεν είχαν κανένα προστατευτικό μέσο ενώ το καφάσι ήταν απλά δεμένο στο ποδήλατο με ένα σχοινί.

Την αστυνομία είχαν ειδοποιήσει περίοικοι με ορισμένους εξ αυτών να λένε στις αρχές ότι είχαν δει την 36χρονη να πέφτει από το ποδήλατό της.

Η 36χρονη μητέρα είχε υποστηρίξει τότε στους αστυνομικούς ότι κουβαλούσε πάντα τα βρέφη με αυτόν τον επικίνδυνο τρόπο γιατί δεν διέθετε αυτοκίνητοι προσθέτοντας ότι δεν διαπίστωνε κάποιο πρόβλημα με τον συγκεκριμένο τρόπο μεταφοράς.

Τα βρέφη είχαν τότε μεταφερθεί σε νοσοκομείο με τους γιατρούς να διαπιστώνουν ότι είχαν υποστεί εγκαύματα από τον ήλιο και λίγες γρατζουνιές.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ