Κως: Μυστήριο με την εξαφάνιση 27χρονης Πολωνής – Η τελευταία επικοινωνία με τον σύντροφό της


Ο 28χρονος σύντροφος της κοπέλας κατήγγειλε στην Αστυνομία την εξαφάνισή της. Οι δυό τους εργάζονταν σε ξενοδοχείο της Κω

Μυστήριο επικρατεί γύρω από την εξαφάνιση μιας 27χρονης Πολωνής η οποία μένει και εργάζεται στην Κω μαζί με τον επίσης Πολωνό σύντροφό της. Ο 28χρονος κατήγγειλε στην Αστυνομία την Τρίτη ότι τα ίχνη της συντρόφου του έχουν χαθεί από τις 12 Ιουνίου.

Σύμφωνα με την καταγγελία του, τη Δευτέρα 12-06-2023 περίπου στις 22:30 ο 28χρονος επικοινώνησε τηλεφωνικά με την σύντροφό του και του ανέφερε ότι βρισκόταν στο Μαρμάρι, σε κατάσταση μέθης και ότι θα την πήγαινε κάποιος στο ξενοδοχείο με την μηχανή του.

Στη συνέχεια του έστειλε την τοποθεσία της προκειμένου να πάει ο σύντροφός να την πάρει, όμως όταν εκείνος έφτασε, δεν την βρήκε στο σημείο που του υπέδειξε. Σε αλλεπάλληλες προσπάθειες που έκανε για να επικοινωνήσει μαζί της είδε ότι το κινητό της τηλέφωνο ήταν απενεργοποιημένο.

Στις 23:38 της ίδιας ημέρας, μέσω εφαρμογής εντόπισε το κινητό της τηλέφωνο στην περιοχή Τιγκάκι στην οδό Κωνσταντίνου Κιαπόκα, αλλά ήταν ήδη απενεργοποιημένο.

Η νεαρή κοπέλα δεν επικοινώνησε έκτοτε με τον σύντροφό της, ούτε εμφανίστηκε στην εργασία της όπως όφειλε να εμφανιστεί στις 08:00 της 13ης Ιουνίου.

Σύμφωνα με τη Δημοκρατική, η 27χρονη, εργάζεται σε ξενοδοχείο της Κω, δεν πάσχει από ιατρικά προβλήματα ούτε έχει ψυχολογικά προβλήματα. Την ημέρα της εξαφάνισής της φορούσε ροζ φόρεμα με λουλούδια και μπλε γυαλιά ηλίου, ενώ είχε ένα ασημένιο σακίδιο. Εχει ύψος 1,65 μέτρα και κανονική σωματική διάπλαση.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ