«Νταής» στον Βόλο τρομοκρατεί την οικογένειά του – «Θα σας θάψω»


Μην αντέχοντας άλλο τις απειλές, μια γυναίκα κατήγγειλε στις 10 Ιουνίου τον πρώην σύζυγό της. «Θα σε σκοτώσω, θα σας θάψω , θα σε βρουν μέσα σε χαντάκι», φώναζε στην πρώην σύζυγο ο 52χρονος «νταής», χτυπώντας την πόρτα του σπιτιού της, τρομοκρατώντας την ίδια και την έφηβη κόρη τους, στον Βόλο,

Το ίδιο σκηνικό “έστησε” αργότερα και στο σπίτι της πεθεράς του. Παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο για ενδοοικογενειακή απειλή και εξύβριση κατά συρροή , ζήτησε προθεσμία αλλά χθες δεν εμφανίστηκε στην δίκη. Μάρτυρας κατέθεσε στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο φιλικό του πρόσωπο λέγοντας πως ο 52χρονος από τον Βόλο έπρεπε να βρίσκεται στο πλευρό της μητέρας του που ασθενούσε.

Η πρώην σύζυγος δήλωσε πως ζήτησε διαζύγιο γιατί δεν άντεχε την βία, όπως δεν την αντέχει και η 14χρονη κόρη τους, που αρνείται να τον δει γι΄αυτό και εκείνος προκαλεί απίστευτες φασαρίες .

Καταδικάστηκε ερήμην σε 18 μήνες φυλάκισης και εφόσον καταθέσει έφεση επί της απόφασης θα μείνει εκτός φυλακής μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης στο Εφετείο. Εάν καταδικαστεί και στο Εφετείο και εκτίσει την ποινή, που θα του επιβληθεί, όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα gegonota.news.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ