«Έλα στη θέση μου»: Η κόντρα της Φαίης με τη Μίκα παίρνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις


Ο Βλάσης κρύβει πως ο απαγωγέας του μωρού της Φαίης είναι ο Αντρέας, ενώ την ίδια στιγμή η κόντρα της Φαίης με τη Μίκα παίρνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Το δείπνο- έκπληξη που οργανώνει η Βασιλίνα με καλεσμένους τη Ρενάτα και τον Αχιλλέα παίρνει απροσδόκητη τροπή όταν εμφανίζεται μπροστά τους ο Γιαν.

Ο νεαρός όχι μόνο ξαναμπαίνει στο «παιχνίδι» δυναμικά, αλλά έχει και ένα σχέδιο για να σώσει τη Sofo από τα… νύχια του Αντρέα! Το σχέδιο του μάλιστα αποδίδει καρπούς, αφού ο σατανικός άντρας χάνει την προεδρία και τρελαίνεται. Τώρα η Ρενάτα, ο Γιαν και η Αιμιλία ψάχνουν τρόπους να ανασυντάξουν την εταιρία και να την οδηγήσουν στη νέα της εποχή.

Στο μεταξύ, ο Βλάσης ανακαλύπτει πως ο απαγωγέας της μπέμπας είναι ο… Αντρέας, αλλά δεν το λέει σε κανέναν. Σύντομα όμως και η Φλωρέτα διαπιστώνει την εμπλοκή του άντρα της στην ομηρία της μικρής. Το συμβάν αυτό είναι η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι και αποφασίζει να τον εγκαταλείψει οριστικά. Εξάλλου υπάρχει πια στη ζωή της και ο Λεωνίδας…

Σύμφωνα με το Τηλέραμα, ο Αντρέας δεν εγκαταλείπει εύκολα τα όπλα. Βρίσκει έναν τρόπο να την κρατήσει εκβιαστικά κοντά του, αλλά τουλάχιστον το μωρό επιστρέφει στην αγκαλιά της οικογένειάς του.

«Έλα στη θέση μου»: Η κόντρα της Φαίης με τη Μίκα παίρνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ