Κακοκαιρία «Τηλέμαχος»: Κλειστά σχολεία την Τρίτη (08/01)


Η κακοκαιρία που πλήττει τα τελευταία 24ωρα όλη τη χώρα έχει δημιουργήσει προβλήματα σε πολλές περιοχές της χώρας

Η κακοκαιρία οδηγεί σε κλειστά σχολεία αύριο Τρίτη, τουλάχιστον σε Φλώρινα και Καστοριά. Σήμερα, Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019 έμειναν κλειστοί οι βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί στα Γρεβενά, ενώ εντός της ημέρας θα αποφασιστεί εάν θα λειτουργήσουν αύριο, Τρίτη, τα σχολεία.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, την απόφαση για τη λειτουργία ή μη των σχολείων, θα κληθούν να λάβουν οι δημοτικές αρχές και οι εκάστοτε Περιφέρειες, σήμερα Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019, και ανάλογα με την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων. Ήδη πάντως έχει ανακοινωθεί ότι σε περιοχές της βόρειας Ελλάδας, αρκετά σχολεία θα παραμείνουν κλειστά αύριο.

Με απόφαση του δημάρχου Φλώρινας, Γιάννη Βοσκόπουλου, και σύμφωνα με το neaflorina.gr, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου Φλώρινας, θα παραμείνουν κλειστά την Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Κλειστά θα είναι όλα τα σχολεία του νομού Καστοριάς αύριο, Τρίτη 8 Ιανουαρίου. Σύμφωνα με την υπ’ αρίθμ. 1153/11-04/01/2019 απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Σωτήρη Αδαμόπουλου, τα σχολεία όλων των βαθμίδων της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς και των τριών Δήμων, θα παραμείνουν κλειστά στις 08 Ιανουαρίου, λόγω της παρέλασης του Καστοριανού Καρναβαλιού.

Σήμερα Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019 οι βρεφονηπιακοί και παιδικοί σταθμοί του Ν.Π.Δ.Δ. Κ.Κ.Α.&Α. και της Δ.Ε.Κ.Ε.Γ. του Δήμου Γρεβενών παρέμειναν κλειστοί, λόγω των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στην περιοχή, ενώ εντός της ημέρας θα αποφασιστεί εάν θα μείνουν κλειστά τα σχολεία και αύριο, Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ