Περιστέρι «κολλημένο» στον αέρα – Το μυστηριώδες θέαμα που έχει… τρελάνει το διαδίκτυο

Αυτό το ασυνήθιστο θέαμα, που απαθανατίστηκε με ένα κινητό, προκαλεί πολλά ερωτηματικά σε όσους το παρακολούθησαν.

Στο αχανές «βασίλειο» του διαδικτύου, όπου τα περίεργα και συναρπαστικά βίντεο αφθονούν, ένα πρόσφατο βίντεο ενός φαινομενικά… ακίνητου πτηνού που αιωρείται στον ουρανό έχει «πυροδοτήσει» ένα «κύμα» ίντριγκας και εικασιών. Αυτό το αινιγματικό θέαμα, το οποίο κατέγραψε ένας έκπληκτος παρατηρητής, άφησε τους διαδικτυακούς χρήστες να απορούν κι άλλους να ισχυρίζονται ότι ζούμε στο… Matrix».

Το συγκεκριμένο βίντεο δείχνει ένα πουλί, «παγωμένο» στον αέρα, να αψηφά τους νόμους της φύσης και να παραμένει εκεί, εντελώς ακίνητο. Όπως φαίνεται στο βίντεο, το πουλί αιωρείται στον αέρα, με τα φτερά του ξεδιπλωμένα, σαν να έχει απλώς… κολλήσει στον αέρα.

Αυτό το ασυνήθιστο θέαμα, που απαθανατίστηκε με ένα κινητό, έχει προκαλέσει πολλά ερωτηματικά σε όσους το παρακολούθησαν. Οι χρήστες, που φημίζονται για τη συλλογική τους περιέργεια και την ικανότητα να συνθέτουν περίπλοκες αφηγήσεις και θεωρίες συνωμοσίας, στράφηκαν γρήγορα στην έννοια του… glitch in the matrix (σ.σ. όρος που αναφέρεται όταν συναντά κανείς αινιγματικά ή ανεξήγητα γεγονότα που αψηφούν την πραγματικότητα) ως πιθανή εξήγηση για το ακίνητο πουλί.

Το βίντεο εξαπλώθηκε τάχιστα στα κοινωνικά δίκτυα και συνοδεύεται από… ζωηρές συζητήσεις και θεωρίες που προσπαθούσαν να αποκρυπτογραφήσουν αυτό το αίνιγμα. Κανείς δεν μπόρεσε να δώσει μία πειστική εξήγηση, ενώ, δεν αποκλείεται να αποτελεί κάποια οφθαλμαπάτη, ή προϊόν μοντάζ

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ