Δημήτρης Κόκοτας: Η μεγάλη αποκάλυψη πίσω από την επιτυχία «Αμαρτωλή»

Μια αναδρομή στις μεγάλες δισκογραφικές του επιτυχίες έκανε ο Δημήτρης Κόκοτας, μέσα από την κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» στον Alpha. Μεταξύ άλλων, μάλιστα, ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε το άγνωστο παρασκήνιο πίσω από τα τραγούδια «Γυρνάς σαν αμαρτωλή» και «Ανεμώνα».

«Το «Γυρνάς σαν αμαρτωλή» είναι ένα κομμάτι που μου παρουσίασε ο Φοίβος σε ένα πιάνο, μία μία τις νότες, την μελωδία και έλεγε το ρεφρέν «γυρνάς σαν Μαγδαληνή». Όπου κάποια στιγμή κάναμε πρόβα, δεν θυμάμαι αν το είχαμε κιόλας κάνει ντέμο ,με την λέξη Μαγδαληνή και έρχεται μετά με την ιδέα. Μου λέει: όχι, θα το κάνω… γυρνάς σαν αμαρτωλή» σημειώνει χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Κόκοτας.

«Το Ανεμώνα είναι ένα ζεϊμπέκικο που το ακούει η εταιρεία και δεν το θέλει ουσιαστικά. Θέλει να παρουσιάσει έναν Δημήτρη ποπ – ροκ, όχι όμως με χασάπικα και ζεϊμπέκικα γιατί θεωρεί λόγω του νεαρού της ηλικίας πως δεν θα πουλήσει αυτό το πράγμα με αποτέλεσμα να μην βγει ο δίσκος. Ήταν δική μου γραμμή να μην βγει κανένα κομμάτι, να μην κυκλοφορήσει, εάν δεν υπάρχει μέσα το ζεϊμπέκικο. Έχουμε λοιπόν ένα κενό μιας εβδομάδας χωρίς καμία επικοινωνία και κάποια στιγμή σκάει ένα τηλέφωνο από την εταιρεία που μου λέει «έλα από εδώ να συζητήσουμε». Τελικά, ευτυχώς, μπήκε το κομμάτι μέσα στον δίσκο παρότι δεν το ήθελαν».

«Σίγουρα δεν υπάρχει κάποιο live που να μην μου ζητήσουν το κομμάτι. Έχω συναντήσει πάρα πολλές φορές να με φωνάζουν: ο Ανεμώνας, ο Ανεμώνας, ο Ανεμώνας» πρόσθεσε ο Δημήτρης Κόκοτας στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη.

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ