Τραγωδία στα Τέμπη: Ο μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού πέταξε για το Ανόβερο


Ο 20χρονος Γεράσιμος, που μετρά πάνω από 100 ημέρες νοσηλείας στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Λάρισας, μεταφέρθηκε σε εξειδικευμένο Κέντρο Αποκατάστασης στο Ανόβερο της Γερμανίας.

Για το Ανόβερο πέταξε σήμερα ο 20χρονος Βολιώτης επιζών της τραγωδίας των Τεμπών, Γεράσιμος Γεωργιάδης. Σε εξειδικευμένο Κέντρο Αποκατάστασης στη γερμανική πόλη μεταφέρθηκε από τη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Λάρισας ο 20χρονος Γεράσιμος, σύμφωνα με το thenewspaper.gr, ο οποίος είναι ο μοναδικός επιζών επιβάτης του πρώτου βαγονιού της μοιραίας αμαξοστοιχίας που συγκρούσθηκε με άλλη αμαξοστοιχία, στα Τέμπη.

Ύστερα από πάνω από 100 ημέρες νοσηλείας στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Λάρισας, ο 20χρονος βαριά πολυτραυματίας, Γεράσιμος έχει ήδη αρχίσει να δείχνει μία αρχόμενη διαδικασία επαφής με το περιβάλλον, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η κατάσταση της υγείας του δεν παραμένει ακόμη ιδιαιτέρως σοβαρή και βαριά.

Παράλληλα, με προγραμματισμένη πτήση από τη Θεσσαλονίκη, στο Ανόβερο μεταβαίνουν και οι γονείς του 20χρονου ενώ, στην ίδια πτήση επιβαίνει και ο αδελφός του βαριά πολυτραυματία.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ