Βόλος: Ταξίδι του μέλιτος στο κρατητήριο για νιόπαντρο ζευγάρι από την Ιταλία


Η περιπέτεια για τους νιόπαντρους στον Βόλο ξεκίνησε όταν ο 35χρονος αποφάσισε να μετακινήσει την μοτοσυκλέτα του στο απέναντι πεζοδρόμιο το μεσημέρι της Τρίτης

Στο κρατητήριο του Βόλου βρέθηκε ένα ζευγάρι από την Ιταλία που είχε έρθει στη χώρα για ταξίδι του μέλιτος. Η περιπέτεια για τους νιόπαντρους ξεκίνησε όταν ο 35χρονος αποφάσισε να μετακινήσει την μοτοσυκλέτα του στο απέναντι πεζοδρόμιο το μεσημέρι της Τρίτης (27/6).

Ο άνδρας ακολουθώντας την σύσταση του ιδιοκτήτη του Airbnb όπου διαμένει με τη σύζυγό του, αποφάσισε να μετακινήσει χειροκίνητα την μοτοσυκλέτα του, μεταφέροντάς τη από το απέναντι πεζοδρόμιο μπροστά στην είσοδο του ενοικιαζόμενου διαμερίσματος.

Κατά την μετακίνηση, όμως, το βαλιτσάκι στα πλάγια της μηχανής ακούμπησε και έγδαρε ελαφρώς σταθμευμένο αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας Βολιώτισσας. Η γυναίκα, όταν είδε την ζημιά ειδοποίησε την αστυνομία, η οποία εντόπισε τον 35χρονο.

Ο Ιταλός, όπως μεταδίδει το thenewspaper.gr φέρεται πως δεν είχε αντιληφθεί την φθορά που προξένησε, και, αφού μετακίνησε την μηχανή του, μπήκε στο διαμέρισμα και ήπιε μια μπύρα, μην έχοντας ιδέα το τι θα επακολουθούσε.

Τότε όμως δυνάμεις αστυνομικών έφτασαν στο σημείο και τον συνέλαβαν. Ο 35χρονος υποβλήθηκε σε αλκοτέστ, το οποίο έδειξε πως είχε μεν καταναλώσει αλκοόλ αλλά εντός του επιτρεπόμενου ορίου.

Ο Ιταλός παρέμεινε στο κρατητήριο, ενώ χθες, Τετάρτη (28/6) οδηγήθηκε στο αυτόφωρο ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου, αντιμετωπίζοντας την κατηγορία της επικίνδυνης οδήγησης και οδήγησης υπό την επήρεια μέθης.

Κατά την ακροαματική διαδικασία μάρτυρας υπεράσπισης παρουσιάστηκε αυτόκλητα ο ιδιοκτήτης του ενοικιαζόμενου διαμερίσματος, ο οποίος εξήγησε πως το συμβάν διαδραματίστηκε πολύ διαφορετικά από όσο περιγραφόταν στο κατηγορητήριο.

Καθώς ο 35χρονος δεν οδηγούσε τη μοτοσυκλέτα του όταν προξένησε την φθορά, το δικαστήριο έκρινε πως τα αδικήματα που τον βάρυναν δεν στοιχειοθετούνται και αποφάσισε την απαλλαγή του από όλες τις κατηγορίες, δίνοντας αίσιο τέλος στην περιπέτεια των δύο νεόνυμφων.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ