Για τις 10 Ιουλίου αναβλήθηκε, εκ νέου, η δίκη της 4χρονης Μελίνας


Το 4χρονο αγγελούδι άφησε την τελευταία του πνοή, μετά από επέμβαση ρουτίνας, στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Πριν καν αρχίσει, και πάλι, η πολύκροτη δίκη για τον θάνατο της 4χρονης Μελίνας Παρασκάκη, αναβλήθηκε για τις 10 Ιουλίου.

Το 4χρονο αγγελούδι άφησε την τελευταία του πνοή, μετά από επέμβαση ρουτίνας, στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, στα τέλη Δεκεμβρίου του 2015.

Όπως είχε αποκαλύψει το Cretalive, για την υπόθεση είχαμε, προ μηνών, ανατροπή με την παρέμβαση του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρου Ντογιάκου.

Θυμίζουμε ότι η υπόθεση επρόκειτο να εκδικαστεί σε δεύτερο βαθμό, τον περασμένο Νοέμβριο και η υπεράσπιση υπέβαλε ένσταση, κατά της εφέσεως του Εισαγγελέα για αοριστία της αιτιολογίας που παρέπεμψε ξανά την υπόθεση στο ακροατήριο και το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Ανατολικής Κρήτης την έκανε δεκτή, παρά την αντίθετη πρόταση της Εισαγγελίας Εφετών.

Μέσα σε δύο, μόλις, ώρες υπήρξε παρέμβαση του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ο οποίος ζήτησε από την Εισαγγελία Εφετών να αποστείλει στην Αθήνα τα πρακτικά, ώστε ο ίδιος να εξετάσει το σκεπτικό της απόφασης για να διαπιστώσει αν είναι δυνατόν να ασκηθεί αναίρεση ή όχι.

Τελικά, από τον αρμόδιο εισαγγελέα ασκήθηκε αναίρεση η οποία έγινε δεκτή κι έτσι είχαμε την εκδίκαση της υπόθεσης της 4χρονης Μελίνας για σήμερα, στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Ανατολικής Κρήτης, αλλά υπήρξε εκ νέου αναβολή.

Παράλληλα, θυμίζουμε, όπως είχε αποκαλύψει και πάλι το Cretalive, ότι το Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου υποχρεώθηκε να καταβάλλει σχεδόν μισό εκατομμύριο ευρώ στην οικογένεια της 4χρονης.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ