Στις 10 Ιουλίου η δίκη για τον θάνατο της 4χρονης Μελίνας


Η δίκη για τον θάνατο της Μελίνας επρόκειτο να συνεχιστεί σήμερα Παρασκευή 30 Ιουνίου, όμως διεκόπη λόγω προβλήματος υγείας που επικαλέστηκε ο συνήγορος υπεράσπισης

Διεκόπη για τη Δευτέρα 10 Ιουλίου η δίκη για τον θάνατο της 4χρονης Μελίνας Παρασκάκη, που έχασε τη ζωή της έπειτα από επέμβαση ρουτίνας για «κρεατάκια» τον Δεκέμβριο του 2015.

Η δίκη για τον θάνατο της Μελίνας επρόκειτο να συνεχιστεί σήμερα Παρασκευή 30 Ιουνίου, όμως διεκόπη λόγω προβλήματος υγείας που επικαλέστηκε ο συνήγορος υπεράσπισης.

Σύμφωνα με το Creta24, ο Άρειος Πάγος έκανε δεκτή την αίτηση αναίρεσης της απόφασης του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Ανατολικής Κρήτης που ήταν αθωωτική για την αναισθησιολόγο. Η υπόθεση εκδικάζεται στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Ανατολικής Κρήτης, με κατηγορούμενη την αναισθησιολόγο.

Υπενθυμίζεται πως για το θέμα είχε μιλήσει στην Τηλεόραση CRETA και ο πατέρας της μικρής Μελίνας, Μάνος Παρασκάκης. «Εγώ δεν πίστεψα ποτέ ότι έχει κλείσει τελείως η υπόθεση». Ο πατέρας της 4χρονης Μελίνας τόνισε πως τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του συνεχίζουν να έχουν εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη παρά τα όσα έγιναν στη διάρκεια της μακράς δικαστικής διαδικασίας και τους στεναχώρησαν ως γονείς. «Δεν έχει ανοίξει μύτη 7 χρόνια τώρα. Δηλαδή δεν φταίει κανείς; Νομίζω πως όποιος έρθει στη θέση μου το ίδιο θα σκεφτεί. Να δούμε τι θα γίνει τώρα».

O πόνος που βιώνει η οικογένεια οχτώ χρόνια μετά τον χαμό της μικρής Μελίνας είναι αβάσταχτος. «Είναι ένας εφιάλτης που τον ζεις ξύπνιος», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Παρασκάκης.

Σύμφωνα με το Creta24, το Τριμελές Διοικητικό Πρωτοδικείο Ηρακλείου, αποφάσισε πως οι παραλείψεις και τα λάθη που έγιναν στο νοσηλευτικό ίδρυμα όπου βρισκόταν το μικρό κορίτσι, συνδέονται με τον θάνατο της και ως εκ τούτου, το νοσηλευτικό ίδρυμα υποχρεούται να καταβάλλει αποζημίωση ύψους σχεδόν μισού εκατομμυρίου ευρώ στην οικογένεια Παρασκάκη, για την αποκατάσταση της ψυχικής οδύνης που υπέστησαν.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ