Ιερόδουλες μηνύουν οίκο ανοχής επειδή τις απέλυσε για τον πιο απίστευτο λόγο

Animal Themes, Domestic Animals, Fur, Pets, Canada

Την αγάπη τους για τις… γάτες πλήρωσαν ακριβά τρεις ιερόδουλες στην Τουρκία.

Οι τρεις γυναίκες δούλευαν σε νόμιμο οίκο ανοχής στην περιοχή της Αδριανούπολης. Είχαν «υιοθετήσει» πάνω από 30 αδέσποτα ζώα της περιοχής, ταΐζοντάς τα στο διαμέρισμα που είχαν νοικιάσει στο κτιριακό συγκρότημα του εν λόγω οίκου, αλλά και χτίζοντας ένα μικρό σπιτάκι για σκύλους και γάτες, στον κήπο του.

Ωστόσο, οι υπόλοιπες γυναίκες που εργάζονταν στον οίκο δεν φαίνεται πως μοιράζονταν την ίδια ευαισθησία, καθώς παραπονέθηκαν στους ιδιοκτήτες του.

Οι τρεις ιερόδουλες, όπως αναφέρει η τουρκική Hurriyet, καταγγέλλουν ότι οι τελευταίοι, όχι μόνο τις απέλυσαν, αλλά πυροβόλησαν κατά μιας από τις «φιλοξενούμενες» γάτες, ονόματι Κιναλί. Το ζώο επέζησε, αλλά με σημάδια από τις σφαίρες στο σώμα του, τονίζει η Μουριέτ Τασβούρ, μια από τις κοπέλες, ενώ οι δράστες τη γλίτωσαν μόνο με πρόστιμο.

Ωστόσο, οι τρεις γυναίκες δεν κάθισαν με σταυρωμένα τα χέρια, καταθέτοντας επίσημη καταγγελία στο γραφείο του τοπικού εισαγγελέα. «Οι ένοικοι και οι ιδιοκτήτες του οίκου ανοχής είναι τέρατα. Θα διεκδικήσουμε τα δικαιώματά μας μέχρι τέλους», πρόσθεσε η Τασβούρ, μιλώντας σε τοπικά μέσα.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here