5 σημάδια ότι κάποιος μόλις έκανε σεξ!


Το σεξ είναι ακόμα θέμα ταμπού και πολλοί αισθάνονται άβολα να συζητούν για αυτό. Πόσο μάλλον να μαρτυρούν πότε το κάνουν και πόσο συχνά έχουν ερωτικές επαφές

Υπάρχουν όμως μερικά αδιαμφισβήτητα σημάδια που μαρτυρούν το ένοχο μυστικό και δείχνουν στους άλλους πως το προηγούμενο βράδυ είχατε κάποια ερωτική επαφή. Ποια είναι αυτά;

Ο ύπνος

Σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύεται στο Oxford Journal of Human Reproduction, ο οργασμός στις γυναίκες προκαλεί έκκριση της ορμόνης προλακτίνη κατά 30%. Αυτό βοηθά στη χαλάρωση κι οι γυναίκες μετά τον οργασμό κοιμούνται πιο βαθιά.

Η χαρά

Επιστήμονες του Πανεπιστήμιο του Κολοράντο υποστηρίζουν ότι το συχνό σεξ φέρνει μεγαλύτερη χαρά, ευεξία και ικανοποίηση.

Η αυτοπεποίθηση

Η αγκαλιά, το φιλί και το σεξ απελευθερώνει τη ορμόνη οξυτοκίνη ή ωκυτοκίνη, γνωστή κι ως «ορμόνη της αγάπης». Αυτό περιορίζει την ανάγκη για συνεχή προσοχή και συναισθηματική επιβεβαίωση.

ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ VIRAL ΘΕΜΑΤΑ ΕΔΩ

Η ανανεωμένη εμφάνιση

Σύμφωνα με ειδικούς του Πανεπιστημίου της Μινεσότα, με το σεξ γίνονται αρκετές αλλαγές στο σώμα μας. Ανάμεσα σε αυτές είναι η απελευθέρωση της έντασης στο μυϊκό σύστημα και η βελτιωμένη κυκλοφορία αίματος σε κάθε σημείο του σώματος. Το καλύτερο κυκλοφορικό κάνει το πρόσωπο μας να φαίνεται πιο ροδαλό, υγιές και ελκυστικό.

Η μυρωδιά

Όσο πιο σεξουαλικά ενεργοί είμαστε τόσο περισσότερες ορμόνες απελευθερώνονται στο σώμα. Πολλές από αυτές τις ορμόνες, σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύεται στην επιθεώρηση Journal of Advanced Research, όχι μόνο προκαλούν μια ειδική μυρωδιά αλλά αυτή η μυρωδιά μπορεί να ελκύσει το αντίθετο φύλο.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ