Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκαν τέσσερα άτομα για επίθεση σε ανήλικους οπαδούς του Άρη


Θεσσαλονίκη: Η επίθεση σε βάρος ανήλικων φίλων του Άρη έγινε το βράδυ της 26ης Μαΐου

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία τεσσάρων ατόμων τα οποία τον περασμένο Μάιο είχαν επιτεθεί σε ανήλικους οπαδούς του Άρη, σε περιοχή του Πανοράματος, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το thestival.gr, πρόκειται για τέσσερις νεαρούς, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για ληστεία κατά συναυτουργία, ληστεία σε συνέργεια και για αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις.

Η επίθεση σε βάρος ανήλικων φίλων του Άρη έγινε το βράδυ της 26ης Μαΐου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν λίγο πριν τις 11 το βράδυ. Οι δράστες προσέγγισαν επιθετικά την παρέα των ανήλικων, που βρισκόταν σε πάρκο του Πανοράματος. Είχαν αντιληφθεί ότι ένας από τους ανήλικους φορούσε μπλούζα με διακριτικά του Άρη. Οι ανήλικοι – περίπου 8 άτομα – έτρεξαν προς διαφορετικές κατευθύνσεις για να γλιτώσουν.

Οι δράστες εντόπισαν έναν 15χρονο από την παρέα σε κοντινή απόσταση. Του έβγαλαν τη ζακέτα και είδαν ότι φορούσε μπλούζα του Άρη. Ένας εκ των δραστών, άρπαξε τη ζακέτα και έσκισε τη μπλούζα του ανήλικου. Στη συνέχεια οι δράστες βρήκαν στην περιοχή ακόμα έναν νεαρό από την παρέα των ανήλικων. Ήταν αυτός που τράβηξε αρχικά την προσοχή τους επειδή φορούσε μπλούζα του Άρη. Τον ακινητοποίησαν και τον χτύπησαν, τραυματίζοντάς τον ελαφρά.

Τι αναφέρει η ΓΑΔΘ για την ταυτοποίηση των 4 ατόμων

Η συνεχιζόμενη έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης επίθεσης με αθλητικό υπόβαθρο, σε βάρος δύο νεαρών, που έλαβαν χώρα στα τέλη Μαΐου του τρέχοντος έτους, στην περιοχή του Πανοράματος, οδήγησε στην ταυτοποίηση των στοιχείων τεσσάρων (4) εμπλεκόμενων ατόμων.

Πρόκειται για τρεις ημεδαπούς άντρες ηλικίας 18, 19 και 19 ετών και έναν 17χρονο αλλοδαπό, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για ληστεία κατά συναυτουργία, ληστεία σε συνέργεια και για αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις.

Αναφορικά με τα συμβάντα, βραδινές ώρες στις 26-05-2023, ομάδα ατόμων, μεταξύ των οποίων και οι προαναφερόμενοι, έχοντας οπαδικά κίνητρα, επιτέθηκαν σε νεαρό που βρισκόταν σε πάρκο του Πανοράματος και με απειλή και χρήση βίας, του αφαίρεσαν μία τσάντα που περιείχε χρηματικό ποσό και κασκόλ με διακριτικά αθλητικού συλλόγου της πόλης, ενώ σε έτερο σημείο της περιοχής, με απειλή βίας, αφαίρεσαν από άλλο νεαρό άτομο ενδύματα, που έφεραν χαρακτηριστικά συνδέσμου της ίδιας ομάδας.

Η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση υπολοίπων δραστών.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ