Μικρό ή μεγάλο στήθος; Τι δείχνει η προτίμηση για τον χαρακτήρα του άνδρα


Ο,τι κι αν λένε οι άντρες, το στήθος είναι το πρώτο ή σίγουρα ένα από τα πρώτα πράγματα που παρατηρούν σε μια γυναίκα

Γιαυτό και οι γυναίκες ξοδεύουν πολλά για να βρουν το σωστό εσώρουχο που θα αναδείξει το δικό τους στήθος και σε καλλυντικά. Τι λέει όμως για τον άντρα η προτίμηση του στο στήθος; Η επιστήμη μας απαντά.

– Οι πεινασμένοι άντρες προτιμούν το μεγάλο στήθος

Έρευνα Βρετανών επιστημόνων που δημοσιεύτηκε στην επιθεώρηση The Journal of Socio-Economics έδειξε πως οι άντρες προτιμούν το μεγάλο στήθος όταν πεινάνε. Κι αυτό γιατί το μεγάλο στήθος θεωρείται υποσυνείδητα «πηγή τροφής» για τον άντρα.

– Οι άντρες που υποτιμούν τις γυναίκες προτιμούν το μεγάλο στήθος

Έρευνα που έγινε σε 300 άντρες ηλικίας από 18 έως 68 ετών και δημοσιεύτηκε στην επιθεώρηση Archives of Sexual Behavior, έδειξε πως οι άντρες που βλέπουν τις γυναίκες ως αντικείμενα και είναι εχθρικοί απέναντί τους προτιμούν επίσης το μεγάλο στήθος στη γυναίκα.

– Οι άντρες που θέλουν μια υποτακτική σύντροφο προτιμούν το μικρό στήθος

Όπως λέει ο ψυχολόγος Stuart Fischoff, οι άντρες που προτιμούν το μικρό στήθος είναι αυτοί που θέλουν μια ήσυχη και πιστή γυναίκα. Επίσης, είναι πιθανό ένας άντρας να προτιμά το μικρό στήθος επειδή η πρώτη κοπέλα που ερωτεύτηκε είχε μικρό στήθος.

– Οι ανεξάρτητοι και επιδειξιομανείς άντρες προτιμούν το μεγάλο στήθος

Έρευνα που δημοσιεύτηκε στην επιθεώρηση Journal of Personality and Social Psychology, έδειξε πως οι άντρες που προτιμούν τις γυναίκες με μεγάλο στήθος είναι πιο πιθανό να είναι επιδειξιομανής.

– Οι άντρες που έχουν οικονομική σταθερότητα στη ζωή τους προτιμούν το μικρό στήθος

Μελέτη που δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση The Journal of Socio-Economics έδειξε πως ο μισθός του άντρα συνδέεται άμεσα με το μέγεθος του στήθους που προτιμά στις γυναίκες. Μάλιστα, οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι οι άντρες που δεν έχουν σταθερή πηγή εσόδων προτιμούν συνήθως γυναίκες με μεγαλύτερο στήθος ενώ οι άντρες με σταθερό εισόδημα προτιμούν τις γυναίκες με μικρό στήθος.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ