Qualcomm: Έρχονται τουλάχιστον 30 συσκευές 5G μέσα στο 2019


Αν δεν το έχετε καταλάβει (λέμε τώρα…), το 2019 θα είναι η χρονιά των δικτύων 5G παρά το γεγονός ότι μόνο ένα μικρό μέρος του κόσμου θα έχει πρόσβαση σε αυτά. Ουσιαστικά, μιλάμε για την αφετηρία μιας νέας εποχής που θα αλλάξει ριζικά τα δεδομένα της καθημερινότητας μας, άσχετα αν δεν μπορούμε να το αντιληφθούμε τώρα.

Σε πρώτη φάση, πάντως, θα διαπιστώσουμε τις δυνατότητες του 5G μέσα από τα smartphones μας και η Qualcomm δεν χάνει την ευκαιρία που της δίνεται στο CES 2019 για να τονίσει πόσο σημαντική θα είναι η συμβολή της για τον μέσο χρήστη.

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι το Snapdragon X50 modem θα τοποθετηθεί σε περισσότερες από 30 συσκευές μέσα στο 2019, έτσι ώστε να υποστηρίζουν τα δίκτυα 5G. Αυτό θα συμβεί προφανώς λόγω της ενσωμάτωσης του Snapdragon 855 SoC, άρα θα πρέπει να περιμένουμε πολλές “ναυαρχίδες” από διάφορους κατασκευαστές.

‘Ηδη γνωρίζουμε αρκετούς από αυτούς, όπως η Samsung, η LG, η Xiaomi και η OnePlus, αλλά μέσα στη χρονιά θα δούμε και άλλους να ανεβαίνουν στο ίδιο βαγόνι.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ