Χρησιμοποιώ μία σεξουαλική φαντασίωση που δεν μπορώ να μοιραστώ με τον σύντροφό μου. Πειράζει;

Σεξουαλική φαντασίωση: Οι σεξουαλικές φαντασιώσεις μέσα από τα ερωτικά σενάρια και τις εικόνες που φτιάχνουμε στο μυαλό μας είναι ένα κομμάτι της σεξουαλικότητάς μας

Όσο νιώθουμε ότι λειτουργούν διεγερτικά, τόσο ενισχύεται η επιθυμία μας να φαντασιωθούμε και να πλέξουμε σενάρια ηδονικά…

Ξαπλώνεις ποτέ στο κρεβάτι και σκέφτεσαι πώς θα ήταν να κάνεις σεξ δημόσια; Ή μήπως ονειρεύεσαι ότι καταλήγεις με κάποιο συνάδελφο στις τουαλέτες; Δεν είσαι η μόνη. Πολλοί άνθρωποι φαντασιώνονται το σεξ. Οι φαντασιώσεις μπορεί να αφορούν σε ομαδικό σεξ, άγρια επαφή, σεξ με διασημότητες, είτε οτιδήποτε άλλο.

Οι σεξουαλικές φαντασιώσεις είναι ερωτικές σκέψεις, ιδέες ή εικόνες που μας προκαλούν και διεγείρουν την επιθυμία μας για σεξ. Και το μόνο όριο στις σεξουαλικές μας φαντασιώσεις είναι πραγματικά… η φαντασία μας.

Τι συμβαίνει όμως όταν οι φαντασιώσεις μας ξεφεύγουν από τα σεξουαλικά σενάρια που φανταζόμαστε ως νορμάλ; Οι κανόνες του σεξ είναι τόσο καλά εδραιωμένοι που δεν πρέπει να τους αγγίζουμε;

Σεξουαλική φαντασίωση: Υπάρχει περίπτωση να μην πάει κάτι καλά με τις φαντασιώσεις μου;

Μερικοί άνθρωποι νιώθουν ντροπή ή άγχος για τις σεξουαλικές τους φαντασιώσεις. Μπορεί να ανησυχούν ότι θα φανούν παράξενοι στους σεξουαλικούς συντρόφους ή ότι θα αντιμετωπίσουν την απόρριψη επειδή μοιράστηκαν τις βαθύτερες σκέψεις τους. Μπορεί να ανησυχούν επίσης για το πώς οι φαντασιώσεις τους, τους κάνουν να φαίνονται ως άτομα.

Αλλά δεν υπάρχει τίποτα κακό με τις φαντασιώσεις μας, όποιες κι αν είναι αυτές! Είναι κυριολεκτικά απλώς σκέψεις. Όλες οι σεξουαλικές φαντασιώσεις είναι θεμιτές, ανεξάρτητα από το πόσο διαφορετικές ή άβολες μπορεί να τις νιώθουμε. Και δεν χρειάζεται ποτέ να ενεργήσεις σύμφωνα με τις σεξουαλικές σου φαντασιώσεις αν δεν το θέλεις!

Κάποια σενάρια μπορεί να είναι καυτά στο μυαλό μας, αλλά δεν θα θέλαμε στην πραγματικότητα να τα υλοποιήσουμε στην πραγματική ζωή. Το ίδιο το γεγονός ότι κάτι είναι ταμπού ή έρχεται σε αντίθεση με τα ήθη και τις αξίες μας μπορεί να είναι αυτό που το κάνει τόσο ελκυστικό!

φαντασιώσεις

Πρέπει να μοιραστώ τις σεξουαλικές μου φαντασιώσεις με τους συντρόφους μου;

Μπορείς να επιλέξετε εάν θα μοιραστείς ή όχι τις σεξουαλικές σου φαντασιώσεις με οποιονδήποτε άλλον. Η απόφαση να τις μοιραστείς μπορεί να είναι αποθαρρυντική. Μπορεί να νιώσεις ευάλωτη ή εκτεθειμένη.

Αλλά με τις κρυφές σκέψεις δεν προχώρησε ποτέ τίποτα. Το να αρπάξεις την ευκαιρία να ανοιχτείς σε κάποιον μπορεί να οδηγήσει σε πιο ευχάριστες εμπειρίες και μπορεί επίσης να είναι μια ευκαιρία να χτίσεις οικειότητα.

Για να μην αναφέρουμε ότι αν ξεκινήσεις εσύ την ανοιχτή και ειλικρινή συζήτηση θα μπορούσε να κάνει και τον παρτενέρ σου να νιώσει πιο άνετα να μοιραστεί τις δικές του επιθυμίες.

Να θυμάσαι πάντως ότι αν είναι σημαντικό για εσένα να εξερευνήσεις τις φαντασιώσεις σου με έναν σύντροφο, ρισκάρεις να μην είναι εκείνος έτοιμος να μοιραστεί τις δικές του ή να μην θέλει να τις πραγματοποιήσει μαζί σου—κάτι που δεν πειράζει!

Είναι ατομική απόφαση του καθενός τι θέλει, αν μη τι άλλο, να κάνει με άλλους ανθρώπους στο κρεβάτι. Αλλά, αν ο σύντροφός σου αντιδράσει κρίνοντάς σε, αυτό είναι μια διαφορετική ιστορία. Θέλεις αλήθεια να είσαι με κάποιον που δεν αφήνεται ποτέ ελεύθερος;

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ