Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα Πέμπτη 13 Ιουλίου


Ζώδια: Αγαπημένοι μας μπήκαμε ήδη στην 13η ημέρα του Ιουλίου. Πώς θα κυλίσει άραγε και ποιες θα είναι οι κακοτοπιές και τα «δώρα» της σημερινής ημέρας ώστε να κυλίσει για κάθε ζώδια δημιουργικά και αποτελεσματικά;

Ας δούμε αναλυτικά τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο, σήμερα. Να θυμίσουμε πως πρόκειται για γενικές προβλέψεις καθώς ο κάθε ένας από εμάς είναι ένας διαφορετικός άνθρωπος με διαφορετικό ωροσκόπο και διαφορετική ψυχοσύνθεση.

Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Εκφράζεσαι παιχνιδιάρικα σήμερα. Το χιούμορ σου είναι ανεβασμένο. Οι ιδέες σου ρέουν και στις διάφορες συζητήσεις σου γίνεσαι απόλυτα κατανοητή από τους συνομιλητές σου. Οι ενέργειες της μέρας ενισχύουν τη ρομαντική και κοινωνική σου ζωή και σε εξοπλίζουν με ακόμα μεγαλύτερη δύναμη για ευχάριστη επικοινωνία. Ρομαντισμός, κοινωνικές σχέσεις, άνεση και οικονομικά αναδεικνύονται με τον Ερμή στον ηλιακό 5ο οίκο σου. Το να προσεγγίζεις ανθρώπους και προβλήματα με χαλαρό τρόπο λειτουργεί υπέρ σου. Σήμερα βρίσκεις τα κίνητρα για να κάνεις βελτιώσεις στην καθημερινότητά σου. Μήπως ξεκινήσεις να μοιράζεσαι με τους άλλους στοιχεία του εαυτού, με έναν πιο αυθόρμητο τρόπο;

Ταύρος

Η μετακίνηση της Σελήνης στον ηλιακό 2ο οίκο σου σήμερα, υπογραμμίζει την επιθυμία σου να εγκατασταθείς και να ασφαλίσεις τον εαυτό σου. Συνδυάζεται καλά με τον Ερμή και ευνοεί τα οικογενειακά σου. Οι σκέψεις και οι συζητήσεις συχνά στρέφονται σε αναμνήσεις της παιδική ηλικία, στο σπίτι, στην οικονομική ασφάλεια και σε προσωπικές υποθέσεις. Είναι μια καλή περίοδος για έρευνα, συγγραφή, εύρεση ιδεών και συζήτηση διαφόρων ανησυχιών.

Δίδυμοι

Με τον τρέχοντα κύκλο του Ερμή μέχρι τις 28 Ιουλίου, έχεις έντονη διανοητική διαύγεια. Αυτή η διέλευση ενθαρρύνει την απόκτηση νέων ενδιαφερόντων και δεξιοτήτων και την κοινή χρήση των ιδεών σου. Θα έρθεις σε επαφή με συμμαθητές, αδέλφια ακόμα και γείτονες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Υπάρχουν αποκλειστικές ειδήσεις ή κουτσομπολιά, άφθονη συλλογή πληροφοριών, αίσθηση σύνδεσης.

Καρκίνος

Σήμερα ξεκινάς να κινείς κάποια από τα όνειρα σου και εμπλουτίζεις μια ιδέα με πρακτικές λεπτομέρειες για να την κάνεις πιο εφαρμόσιμη ή εμπορεύσιμη. Δώσε περισσότερη προσοχή σε θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά μέχρι τις 28 Ιουλίου. Παίρνεις χρήσιμες, πρακτικές πληροφορίες από τους γύρω, καθώς αυτό ακριβώς αναζητάς σε αυτή τη φάση. Νιώθεις πως επιτέλους έχεις καταφέρει κάτι που αξίζει τον κόπο. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να διευρύνεις τη σκέψη σου σε επαγγελματικά και οικονομικά θέματα.

Λέων

Η Σελήνη μετακομίζει στον κοινωνικό σου τομέα για μερικές μέρες και εναρμονίζεται με τον Ερμή στο ζώδιο σου σήμερα. Κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου μπορεί να υπάρξουν στιγμές που θα πρέπει να προσέξεις τις δηλώσεις σου. Έλεγξε τις σκέψεις και τις αποφάσεις σου. Η ταύτιση με ένα φίλο, ή ένα project που αφορά κατοικίδιο ζώο θα σε κάνουν να αισθανθείς πλήρης σήμερα.

Παρθένος

Η διαίσθηση σου παίζει πιο σημαντικό ρόλο από το συνηθισμένο στις αποφάσεις σου σήμερα. Μπορεί να υπάρξουν κάποιες προκλήσεις σε συναισθηματικά ζητήματα στις οποίες πρέπει να επικεντρωθείς τώρα. Κοιτάς το παρελθόν από μια νέα οπτική γωνία και δίνεις περισσότερη προσοχή στην ιδιωτική σου ζωή. Η Σελήνη κινείται στην κορυφή του ηλιακού χάρτη σου σήμερα, κάτι που σε ωθεί να κλείσεις διάφορες υποχρεώσεις.

Ζυγός

Εμπιστεύεσαι περισσότερο τους φίλους σήμερα, αλλά και γενικά αυτό το μήνα. Μπορεί να καταλήξεις σε μια πιο θετική προοπτική για ένα συγκεκριμένο άτομο ή πρόβλημα. Είναι μια καλή στιγμή για να μάθεις ή να καθοδηγήσεις. Μια συναισθηματική κατανόηση μπορεί να σε συνδέσει με κάποιον τώρα. Η Σελήνη κινείται στον τομέα της περιπέτειας σου σήμερα, ενθαρρύνοντας σε να διευρύνεις τους ορίζοντες σου και να κοιτάξεις μπροστά με περισσότερη αισιοδοξία. Οι ενέργειες της μέρας σε ενθαρρύνουν επίσης να έχεις νέα πλάνα για το μέλλον σου, που σε κινητοποιούν και σε εμπνέουν.

Σκορπιός

Η Σελήνη μετακομίζει στον τομέα της οικειότητας σου και μπορεί συχνά να χάνεσαι στα συναισθήματα σου. Η Σελήνη σήμερα εναρμονίζεται με τον Ερμή, ο οποίος αυτή τη στιγμή διασχίζει τον τομέα των ευθυνών σου. Η ευφυΐα σου σε βοηθά να κερδίσεις την αναγνώριση που επιζητάς για τις ιδέες και τις μεθόδους σου. Μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για να βελτιώσεις τη φήμη σου, να μάθεις πράγματα που θα σε βοηθήσουν στην καριέρα και να συζητήσεις σχέδια για το μέλλον ή τους μακροπρόθεσμους στόχους σου.

Τοξότης

Είσαι σε γενικά ευνοϊκή θέση για να σε καταλάβουν και να σε αναγνωρίσουν αυτές τις μέρες. Έχεις μια τάση να μοιραστείς τις ιδέες και απόψεις σου. Η περιπέτεια, οι σπουδές, και οι πολιτιστικές δραστηριότητες ευνοούνται τώρα. Σήμερα μπορεί να νιώσεις ιδιαίτερα ενθουσιασμένη με ένα ζήτημα. Βρίσκεις νέους τρόπους να αντιμετωπίζεις τα προβλήματα, καθώς έχεις κουραστεί από τις παλιές μεθόδους. Η Σελήνη κινείται στον τομέα των συνεργασιών σου ενθαρρύνοντας σε να αναζητήσεις την ισορροπία στη ζωή σου.

Αιγόκερως

Οι συζητήσεις με το σύντροφο σου σήμερα είναι χρήσιμες. Βρίσκεσαι σε ένα σημείο τώρα που μπορείς να τακτοποιήσεις τα οικονομικά σου ζητήματα και να συζητήσεις πιο δύσκολα θέματα σχέσεων. Η Σελήνη μετακινείται στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου. Η κοινωνική σου ζωή είναι σε καλή κατάσταση, ενώ έχεις διάθεση να καταβάλεις προσπάθεια για να προοδεύσεις και στη δουλειά σου. Η αθόρυβη μελέτη ή έρευνα μπορεί να δώσει τι απαντήσεις που χρειάζεσαι.

Υδροχόος

Σε αναζητούν με τον Ερμή στον τομέα της συνεργασίας σου. Οι φίλοι είναι πιο διαθέσιμοι τώρα. Μην αντιμετωπίζεις τον σύντροφο σαν φίλο. Η ικανότητα σου να βλέπεις και να εξετάζεις τη άλλη όψη του νομίσματος ενισχύεται και αυτό σε βοηθά να γίνεις αγαπητή στους άλλους. Είναι γενικά μια καλή στιγμή για την εξομάλυνση των σχέσεων. Η Σελήνη μετακομίζει στο δημιουργικό και ρομαντικό 5ο οίκο σου, ενισχύοντας την επιθυμία σου να απολαύσεις τον εαυτό σου και μεγεθύνοντας τη γοητεία σου.

Ιχθύες

Αυτές τις μέρες είσαι σε εξαιρετική φόρμα για να επιλύσεις προβλήματα, να οργανώσεις και να τακτοποιήσεις τις υποθέσεις σου. Ίσως σου αρέσει να ακονίζεις τις δεξιότητες σου και να βυθίζεσαι στις λεπτομέρειες της δουλειάς και των έργων σου. Η σημερινή μέρα ενδείκνυται για συνεργασία και φέρει κοινωνικές ευκαιρίες. Είσαι αισιόδοξη, αφοσιωμένη και θέλεις να μοιραστείς την ευτυχία σου με τους άλλους.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ