H Margot Robbie θα υποδυθεί την Barbie

Margot Robbie attending the EE British Academy Film Awards held at the Royal Albert Hall, Kensington Gore, Kensington, London. (Photo by Yui Mok/PA Images via Getty Images)

Η Margot Robbie έχει μεγάλο ταλέντο στις μεταμορφώσεις και είναι κάτι που το έχει αποδείξει μέσα από τους ρόλους της στην μεγάλη οθόνη. Από την super villain Harley Quinn και την αθλήτρια καλλιτεχνικού πατινάζ Tonya Harding μέχρι τους πρόσφατους ρόλους ως βασίλισσα Ελισάβετ Α’ στην ταινία “Mary, Queen of Scots” και Sharon Tate στο “Once Upon a Time In Hollywood”.

Τώρα, η 28χρονη ηθοποιός ετοιμάζεται να κάνει ακόμη μία φανταστική μεταμόρφωση αφού θα υποδυθεί την iconic κούκλα όλων των εποχών, Barbie, στην πρώτη live action ταινία της Mattel. Η είδηση ανακοινώθηκε επίσημα από την Mattel και την Warner Bros Pictures ενώ η ηθοποιός δηλώνει ενθουσιασμένη. “Το παιχνίδι με την Barbie προάγει την αυτοπεποίθηση, την περιέργεια και την επικοινωνία στο ταξίδι ενός παιδιού προς την ανακάλυψη του εαυτού του”, σχολίασε η Margot Robbie η οποία είναι και συμπαραγωγός της ταινίας.

“Στα σχεδόν 60 χρόνια ιστορίας του brand, η Barbie έχει ενθαρρύνει τα παιδιά να φανταστούν τους εαυτούς τους σε φιλόδοξους ρόλους, από πριγκίπισσα μέχρι πρόεδρος. Νιώθω μεγάλη τιμή που θα αναλάβω αυτόν τον ρόλο και την παραγωγή μια ταινίας που πιστεύω πως θα έχει εξαιρετικά θετικό αντίκτυπο στα παιδιά”, πρόσθεσε.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ