Έδεσσα: 16χρονος μεταξύ των πέντε θυμάτων – To ΙΧ καρφώθηκε κάτω από νταλίκα [βίντεο]


Σοκ έχει προκαλέσει το τροχαίο δυστύχημα με τους πέντε νεκρούς που σημειώθηκε στο 87ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Φλώρινας-Θεσσαλονίκης, έξω από την Έδεσσα, όπου ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο συγκρούστηκε μετωπικά με νταλίκα.

Οι τέσσερις επιβαίνοντας έχουν ταυτοποιηθεί. Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για τέσσερις άντρες, ηλικίας 55. 50, 19 και 16 ετών, όλοι τους υπήκοοι Αλβανίας, που επέβαιναν στο ΙΧ. Ο πέμπτος νεκρός, που επίσης επέβαινε στο ΙΧ, ήταν άντρας και μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα στοιχεία του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εργάζονταν σε αγροκτήματα της περιοχής και κατευθυνόταν προς το Μαυροβούνι Σκύδρας.

Σοκαριστικές οι εικόνες από την Έδεσσα

Σοκάρουν τα πλάνα του  tastv.gr  από το τροχαίο δυστύχημα με τους πέντε νεκρούς που έγινε το απόγευμα της Τρίτης (18/7) στην Περιφερειακή Οδό στην Έδεσσα προς Ριζάρι Πέλλας.

Το αυτοκίνητο καρφώθηκε κάτω από την νταλίκα και μεταμορφώθηκε σε άμορφη μάζα. Οι εικόνες είναι απίστευτες. Το μπροστινό τμήμα του ΙΧ είχε στην κυριολεξία διαλυθεί και ουσιαστικά έμεινε μόνο το πορτ παγκαζ.

Συγκεκριμένα αυτοκίνητο κινούνταν προς Ριζάρι Πέλλας, πέρασε το τούνελ που βρίσκεται στην Περιφερειακή οδό πάνω από την Έδεσσα και μετά την στροφή για άγνωστο λόγο το ΙΧ συγκρούσθηκε με νταλίκα που ήταν στο αντίθετο ρεύμα με κατεύθυνση τον Άγρα Έδεσσας.

Αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης ήταν να σκοτωθούν ο οδηγός και οι τέσσερις επιβαίνοντες του ΙΧ ενώ ο οδηγός της νταλίκας τραυματίσθηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προληπτικά.

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ