Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα Τετάρτη 19 Ιουλίου


Ζώδια: Αγαπημένοι μας μπήκαμε ήδη στην 19η ημέρα του Ιουλίου. Πώς θα κυλίσει άραγε και ποιες θα είναι οι κακοτοπιές και τα «δώρα» της σημερινής ημέρας ώστε να κυλίσει για κάθε ζώδια δημιουργικά και αποτελεσματικά;

Ας δούμε αναλυτικά τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο, σήμερα. Να θυμίσουμε πως πρόκειται για γενικές προβλέψεις καθώς ο κάθε ένας από εμάς είναι ένας διαφορετικός άνθρωπος με διαφορετικό ωροσκόπο και διαφορετική ψυχοσύνθεση.

Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Ο Ήλιος σε ενθαρρύνει να επικεντρωθείς περισσότερο στην προσωπική σου ζωή αυτές τις μέρες. Ο εσωτερικός κόσμος σου, η ζωή στο σπίτι και η οικογένεια σου είναι στην κορυφή της λίστας των προτεραιοτήτων σου. Η σημερινή Σελήνη διεγείρει την επιθυμία σου να διαφοροποιηθείς αλλά και να απολαύσεις, να εκφραστείς. Τα θέματα καρδιάς επίσης βρίσκονται στο επίκεντρο. Ο Ήλιος κατευθύνεται προς ένα αρμονικό τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και οι ιδέες μπορούν να συνδυαστούν πολύ όμορφα.

Ταύρος

Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας σου. Χρειάζεσαι μια ευκαιρία για α ανασυνταχθείς. Η μέρα ενδείκνυται για κοινωνικές συναναστροφές. Οι διελεύσεις τονίζουν τη διαισθητική, συμπονετική πλευρά σου. Αντιμετώπισε τις καταστάσεις και τους ανθρώπους γύρω σου με επιείκεια και αμέσως θα γεμίσεις με ένα ευχάριστο συναίσθημα γαλήνης και ελευθερίας. Οι άνθρωποι αναγνωρίζουν την αξία σου ως φίλη σήμερα και αύριο.

Δίδυμοι

Η επικοινωνιακή σου πλευρά είναι δυνατή σήμερα. Η μέρα ενδείκνυται για να αξιοποιήσεις τη φαντασία και τη διαίσθηση σου. Μπορεί να καταλήξεις σε μερικές πολύ αξιόλογες, κερδοφόρες ή επιχειρηματικές ιδέες που είναι τόσο δημιουργικές όσο και πρακτικές. Μπορεί να υπάρχει ένας μαγικός τρόπος με τον οποίο οι ιδέες σου ενώνονται λόγω της επιρροής Ήλιου – Ποσειδώνα. Είναι μια υπέροχη στιγμή για να ονειρευτείς και να οραματιστείς αντλώντας έμπνευση. Είναι επίσης πιθανό να εκφράσεις συμπόνια ή τη δημιουργικότητα σου επαγγελματικά ή με άτομα σε πιο επίσημους χώρους.

Καρκίνος

Η σημερινή Σελήνη σε ενθαρρύνει να ρυθμίσεις τον εαυτό σου και να συνδεθείς με τις θεμελιώδεις ανάγκες και επιθυμίες σου. Η μέρα επηρεάζεται έντονα από ένα τρίγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα. Ειδικά όσο προχωρά η μέρα μπορεί να υπάρξει μια θετική τόνωση ή ανύψωση του πνεύματος. Η φαντασία σου είναι ενεργή, αλλά όχι με υπερβολικά διεγερτικό τρόπο και η ματιά σου επεκτείνεται πολύ περισσότερο απ’ το συνηθισμένο. Μπορεί να αντλήσεις κάποιο θαυμασμό από τους άλλους ή να είσαι σε επαφή με τις πιο πνευματικές σου ιδιότητες.

Λέων

Η Σελήνη περνά τη μέρα στο ζώδιο σου και ένα τρίγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα ενθαρρύνει περαιτέρω τον αυθορμητισμό σου. Με αυτή τη διέλευση απολαμβάνεις αυξημένη πίστη στα όνειρα και τι ιδέες σου. Τα πράγματα στα παρασκήνια πάνε ιδιαίτερα καλά αυτή τη στιγμή και μπορεί να αρχίσεις να βλέπεις ένα μεγαλειώδες σχέδιο πίσω από αυτά. Με αυτή τη διέλευση η απόκτηση προσωπικής
δύναμης συνεπάγεται την αφαίρεση της υπερβολικής σκέψης, του ελέγχου και της μικροδιαχείρισης. Δώσε προσοχή στις συμπτώσεις και σημείωσε διακριτικά σημάδια.

Παρθένος

Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής, ενθαρρύνοντας σε να πάρεις τα πράγματα εύκολα και να κρατήσεις χαμηλό προφίλ. Το να αντιμετωπίσεις τα πράγματα πιο χαλαρά θα σου επιτρέψει να αποκτήσεις λίγη ανανέωση που κάνει την κάλυψη της διαφοράς πιο διαχειρίσιμη. Μια διέλευση Ήλιου – Ποσειδώνα επηρεάζει επίσης τη μέρα και βρίσκεις έμπνευση μέσα από ένα ξεχωριστό άτομο ή από μια σχέση σήμερα και αύριο. Θα μπορούσες να εμπιστευτείς περισσότερο ένα άτομο, κάτι που μπορεί να σε ανταμείψει, αρκεί να μην πιστεύεις περισσότερο σε ένα όνειρο ενός ατόμου.

Ζυγός
Το να κάνεις μοναδική και δημιουργική περιστροφή σε πρακτικά θέματα έρχεται φυσικά σήμερα και η φαντασία σου είναι ζωηρή και έντονη. Το σήμερα και το αύριο είναι εξαιρετικά για να είσαι γενναιόδωρη με την υποστήριξη, τις δεξιότητες ή τις υπηρεσίες σου. Μια κίνηση ή μια ιδέα καριέρας μπορεί να ενωθεί στο μυαλό σου σήμερα και είναι μια καλή στιγμή για να ονειρευτείς νέους και δημιουργικούς τρόπους για να προχωρήσεις την καριέρα σου. Είσαι επίσης πιο συντονισμένη με αλτρουιστικούς σκοπούς στη ζωή σου. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον κοινωνικό σου τομέα και έρχεσαι σε επαφή με τα όνειρα και τους στόχους ευτυχίας.

Σκορπιός

Η συγκέντρωση στην ευρύτερη εικόνα μπορεί να φέρει μεγάλη χαρά σήμερα, καθώς αφήνεις την τάση του να σκέφτεσαι υπερβολικά. Η συγχώρηση και η συμπόνια μπορεί να είναι πολύ θεραπευτικά είτε δίνει είτε λαμβάνεις αυτά τα πράγματα. Η Σελήνη στην κορυφή του ηλιακού σου χάρτη σου υπενθυμίζει τους μακροπρόθεσμους στόχους και τις πρακτικές προτεραιότητες σου. Ωστόσο μια διέλευση Ήλιου – Ποσειδώνα που επηρεάζει τη μέρα σε ενθαρρύνει επίσης να αναζητήσεις έμπνευση.

Τοξότης

Μπορεί να υπάρχουν καλά νέα ή ανταποδοτικές συζητήσεις στο επίκεντρο σήμερα . Μπορεί επίσης να υπάρξει ένας πραγματικός καταιγισμός ιδεών. Καθώς η μέρα προχωρά μια διέλευση Ήλιου – Ποσειδώνα μπαίνει στο παιχνίδι , εμπνέοντας σε να πιστέψεις στα όνειρα σου. Εάν έχεις κίνητρα και είσαι χαρούμενη, η προσπάθεια για κάτι δε φαίνεται να εξαντλεί την ενέργεια σου και μπορείς να δουλέψεις με αυτή τη δύναμη του ενθουσιασμού. Αισθάνεσαι αρκετά εμπνευσμένη σήμερα και οικογενειακά ή οικιακά θέματα είναι αναπόσπαστα από το συναίσθημα.

Αιγόκερως

Οι ενέργειες του σήμερα σε βοηθούν να αφήσεις την τάση του να ελέγχεις ή να επιβλέπεις τα πράγματα με τον Ήλιο και τον Ποσειδώνα σε αρμονία. Η μη λεκτική επικοινωνία μπορεί να μιλήσει πιο δυνατά από τις λέξεις και η σημερινή μέρα δίνει τη δυνατότητα στους άλλους να αντιληφθούν τις λεπτές λεπτομέρειες που προσπαθείς να μεταδώσεις και να εμπνεύσεις ένα επίπεδο εμπιστοσύνης. Εκφράζεσαι με δημιουργικό ταλέντο και οι συζητήσεις που γίνονται τώρα μπορεί να είναι ιδιαίτερα μοναδικές.

Υδροχόος

Είσαι πιο επικεντρωμένη στις σχέσεις σου σήμερα με τη Σελήνη στον τομέα της συνεργασίας σου. Η μέρα επηρεάζεται επίσης από μια διέλευση Ήλιου – Ποσειδώνα που αναδεικνύει την πιο θετική πλευρά της προσωπικότητας σου. Σου αρέσει να βοηθάς τους άλλους και εκείνοι με τη σειρά τους είναι ευγνώμονες. Επιδίωξε να ακούσεις τη διαίσθηση σου σχετικά με πρακτικά θέματα τα οποία μπορούν να συνδυαστούν σχεδόν μαγικά. Τα πιο ευχάριστα στοιχεία στη δουλειά μπορούν να σε βοηθήσουν να τονώσεις το πνεύμα σου.

Ιχθύες

Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της ρουτίνας και των συνηθειών σου και εσύ εστιάζεις στις πρακτικές σου προτεραιότητες ή τις καθημερινές σου υποθέσεις. Ωστόσο καθώς ο Ήλιος και ο Ποσειδώνας κατευθύνονται προς μια αρμονική όψη και είναι πολύ λογικό να επιβραδύνεις και να απολαύσεις τη στιγμή καθώς η μέρα προχωρά. Το να πας με τη ροή σου έρχεται φυσικά, αλλά λόγω ενός έντονου ρυθμού τις τελευταίες μέρες, μπορεί να χρειαστεί μια μικρή υπενθύμιση. Κάποιος μπορεί να αναζητά τη σοφία σου ή οι άνθρωποι να φαίνονται πιο συμπονετικοί, ενδιαφέροντες για του σκοπούς σου.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ