Ολυμπιακός – Μπλατ: “Καλό σημάδι ότι κερδίσαμε μια εξαιρετική Μπασκόνια χωρίς τον Μιλουτίνοφ”


Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για τη Μαδρίτη, όπου αύριο (10/1) θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ, για την 18η αγωνιστική της Euroleague.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν πρόλαβαν να ξεκουραστούν μετά τη νίκη-“θρίλερ” επί της Μπασκόνια. Η “ερυθρόλευκη” αποστολή αναχώρησε σήμερα (9/1) για τη Μαδρίτη, όπου αύριο (10/1) οι Πειραιώτες θα συγκρουστούν με τη Ρεάλ, για την 18η αγωνιστική της Euroleague.

Την αποστολή δεν ακολούθησε ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, με τον Ντέιβιντ Μπλατ να χαρακτηρίζει καλό σημάδι για την ομάδα το γεγονός ότι κέρδισε την εξαιρετική Μπασκόνια, δίχως τον Σέρβο σέντερ.
Οι δηλώσεις του Μπλατ

Για το αν ο τρόπος που κέρδισε ο Ολυμπιακός την Μπασκόνια δίνει έξτρα ώθηση για την αναμέτρηση με τη Ρεάλ: «Δεν μπορώ να πω ότι ήταν μια έξτρα ώθηση για αύριο, αλλά ήταν μία σημαντική νίκη γι’ αυτό που θέλουμε να κάνουμε στη συνέχεια της σεζόν».

Για το αν θα είναι ο Μιλουτίνοφ στη Μαδρίτη: «Δεν νομίζω ότι θα είναι μαζί μας. Το θετικό είναι ότι καταφέραμε να κερδίσουμε μια δυνατή, χθες, Μπασκόνια δίχως έναν από τους πιο σημαντικούς παίκτες μας. Αυτό είναι ένα καλό σημάδι για εμάς».

Για το αν ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να κοντρολάρει το παιχνίδι κόντρα στη Ρεάλ: «Κάθε φορά που παίζεις με τη Ρεάλ, ειδικά στη Μαδρίτη, ο ρυθμός του παιχνιδιού θα είναι γρήγορος. Το να προσπαθήσεις να ελέγξεις αυτά που ελέγχονται στο μπάσκετ, τα λάθη, τα ριμπάουντ είναι αυτό που θα προσπαθήσουμε να κάνουμε αύριο, γιατί έχουμε κάνει μερικά από τα πιο σημαντικά μας παιχνίδια με γρήγορο ρυθμό στο μπάσκετ. Είναι μία εξαιρετικά ποιοτική ομάδα η Ρεάλ και το έχει δείξει τα τελευταία χρόνια, ο Λάσο έχει κάνει καλή δουλειά. Έχουν καλούς παίκτες. Αλλά θα δείξουμε κι εμείς την ποιότητά μας και την κατάλληλη προσέγγιση θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε».

Αν ο τρόπος αντιμετώπισης δύο εξαιρετικών ψηλών είναι το κλειδί «Κάναμε καλή δουλειά στο πρώτο ματς με τη Ρεάλ. Είναι ένας σημαντικός παράγοντας αν θα έχουμε τον ψηλό μας, που μάλλον δεν θα τον έχουμε και θα δούμε μόλις φτάσουμε εκεί τι θα κάνουμε».

Για το αν νιώθει κάτι ξεχωριστό όταν παίζει σε εκείνο το γήπεδο, λόγω των αναμνήσεων με την εθνική ομάδα της Ρωσίας: «Σίγουρα μου θυμίζει κάποιες εξαιρετικές στιγμές εκεί, αλλά τώρα είμαστε στο 2019».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ