Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα Πέμπτη 20 Ιουλίου


Ζώδια: Αγαπημένοι μας μπήκαμε ήδη στην 20η ημέρα του Ιουλίου. Πώς θα κυλίσει άραγε και ποιες θα είναι οι κακοτοπιές και τα «δώρα» της σημερινής ημέρας ώστε να κυλίσει για κάθε ζώδια δημιουργικά και αποτελεσματικά;

Ας δούμε αναλυτικά τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο, σήμερα. Να θυμίσουμε πως πρόκειται για γενικές προβλέψεις καθώς ο κάθε ένας από εμάς είναι ένας διαφορετικός άνθρωπος με διαφορετικό ωροσκόπο και διαφορετική ψυχοσύνθεση.

Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Ενώ το πρωί είναι δυνατό για συγχώρεση και προβληματισμό, η σημερινή αντίθεση Άρη – Κρόνου κατά μήκος του άξονα υπηρεσίας σου μπορεί να παρουσιάσει κάποιες επιπλοκές. Οι περιστάσεις μπορεί να σε προειδοποιήσουν για τομείς της ζωής όπου κίνησες πολύ γρήγορα ή δεν έχει σκεφτεί τι είναι καλύτερο για σένα μακροπρόθεσμα. Η πρόκληση μπορεί να είναι να πείσεις τον εαυτό σου ότι έχεις το δικαίωμα να χαλαρώσεις. Αυτή η όψη έχει να κάνει περισσότερο με τη φροντίδα της συναισθηματικής σου ζωής και του εσωτερικού κόσμου σου, ακόμη και ενόψει των πιέσεων και των απαιτήσεων του έξω κόσμου.

Ταύρος

Ενώ αναζητάς ανακούφιση από το άγχος και περισσότερη προσωπική απόλαυση σήμερα, με μια όψη Άρη – Κρόνου στο παιχνίδι μπορεί να αισθάνεσαι πνιγμένη δημιουργικά ή προσωρινά αποκλεισμένη ή περιορισμένη. Προσωρινά το να εκφραστείς ελεύθερα μπορεί να μην είναι εύκολο ή μπορεί να φαίνεται ότι προσελκύει αρνητικά σχόλια. Αντίθετα οι προκλήσεις θα μπορούσαν να σχετίζονται με μια ομαδική προσπάθεια ή φιλία, ειδικά αν επιχειρήσεις να τις κατευθύνεις σε διαφορετική κατεύθυνση. Επίσης προσπάθησε να αναγνωρίσεις την ανάγκη να εστιάσεις στις τρέχουσες ευθύνες πριν αναζητήσει νέους ορίζοντες.

Δίδυμοι

Μπορεί να υπάρξει περισσότερη δραστηριότητα στην προσωπική ή οικιακή σου ζωή, με τον Άρη να διασχίζει τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας σου. Ο Άρης αντιτίθεται στον Κρόνο σήμερα και μπορεί να αντιμετωπίζεις ένα εμπόδιο στα σχέδια σου ή ένα εμπόδιο στο δρόμο σου. Αυτό μπορεί να λάβει μορφή ευθύνης που θέτει προσωρινά τα σχέδια σου σε αναμονή. Οι άνθρωποι μπορεί να παίρνουν τα πράγματα λίγο υπερβολικά προσωπικά σήμερα. Εάν πρόκειται να πείσεις κάποιον να ακολουθήσει τις ιδέες σου είναι μια άσκηση ματαιότητας. Η επιβράδυνση πιθανότατα θα εξυπηρετήσει καλύτερα τα μακροπρόθεσμα συμφέροντα σου.

Καρκίνος

Ενώ κάποια πράγματα εξομαλύνονται στη ζωή σου, η σημερινή αντίθεση του Άρη με τον Κρόνο μπορεί να προκαλέσει μια προσωρινή καθυστέρηση ή επιβράδυνση. Με αυτή τη διέλευση όσο περισσότερα πιέζεις τόσο μεγαλύτερη αντίσταση θα βρίσκεις. Μια αποθαρρυντική παρατήρηση ή κριτική μπορεί να απορρίψει τη σκέψη σου ή μπορεί να εμφανιστεί ένα εμπόδιο που θα σε επιβραδύνει. Το να κάνεις τους άλλους να ακολουθούσουν τα σχέδια σου μπορεί να είναι δύσκολο, αλλά ακόμα κι αν οι άνθρωποι είναι πρόθυμοι μπορεί να δημιουργηθούν μηχανικά προβλήματα, βλάβες επικοινωνίας, προβλήματα υπολογιστών και άλλα τέτοια ζητήματα.

Λέων

Τα συναισθήματα σου καταλαγιάζουν με τη μετακίνηση της Σελήνης στον τομέα των πόρων σου σήμερα. Αλλά με μια αντίθεση Άρη – Κρόνου επίσης σήμερα οι αγορές, τα έργα ή οι επιχειρηματικές επιδιώξεις μπορεί να αντιμετωπίσουν ένα περιορισμό ή ένα εμπόδιο. Είναι επίσης πιθανό αυτή η διέλευση να επιδεινώσει μια διαφωνία. Υποχρεώσεις και ευθύνες τείνουν να αναδεικνύονται και αυτές σε επιβραδύνουν. Τελικά μπορεί να είναι καλύτερο για σένα να το κάνεις και η υπομονή μπορεί να έχει τα οφέλη της , αν και μπορεί να μην είναι ακόμα εμφανή. Αποδέξου ότι δεν μπορείς να προχωρήσεις τα σχέδια σου και μην απογοητεύεσαι.

Παρθένος

Μπορεί να αντιμετωπίσεις κάποιες αποδοκιμασίες ή εμπόδια σήμερα, καθώς ο Άρης στο ζώδιο σου εναντιώνεται στον Κρόνο. Για παράδειγμα, κάποιος ξεχωριστός στη ζωή σου μπορεί να είναι υπερβολικά σοβαρός, επικριτικός ή με άλλο τρόπο ενοχλητικός. Ο Άρης σε ανεβάζει με τη διέλευση του στο ζώδιο σου, υπενθυμίζοντας σου τον ανεξάρτητο εαυτό σου και να τον αφήνεις έξω ή μακριά από κοντά σου. Σε κάθε περίπτωση το να βρεις μια διέξοδο για την επιθυμία σου να κάνεις κάτι νέο και συναρπαστικό είναι μια πρόκληση.

Ζυγός

Η σημερινή αντίθεση Άρη – Κρόνου μπορεί να χρησιμεύσει ως υπενθύμιση ορισμένων κανόνων, εμποδίων ή πραγματικοτήτων. Είναι μια καλή στιγμή για επιβράδυνση και αντιμετώπιση μικροπροβλημάτων ή ζητημάτων κινήτρων. Μπορεί να νιώθεις ότι σε ταλαιπωρούν οι άλλοι, καθώς οι άνθρωποι μπορεί να στηρίζονται πάνω σου λίγο υπερβολικά αυτές τις μέρες. Ένας σημαντικός για εσένα άνθρωπος μπορεί να είναι πεισματάρης ή ανυποχώρητος. Να είσαι όσο υπομονετική μπορείς όταν πρόκειται να ακολουθήσεις κανόνες.

Σκορπιός

Η σημερινή αντίθεση Άρη – Κρόνου σου ζητά να επιβραδύνεις ή σου θυμίζει υποχρεώσεις που χρειάζονται την προσοχή σου. Η αποδοκιμασία που προέρχεται από κάποιον στη ζωή σου θα μπορούσε να έχει παρόμοια αποθαρρυντική επίδραση. Οι παρορμητικές, ανυπόμονες και βιαστικές κινήσεις είναι απίθανο να σε οδηγήσουν σε ανταμοιβές με αυτή τη διέλευση στο παιχνίδι. Μπορεί να αισθάνεσαι διχασμένη ανάμεσα στην προσωπική σου ζωή και τις απαιτήσεις από φίλους ή συνεργάτες. Αλλά ενώ η επίτευξη ενός συμβιβασμού μπορεί να φαίνεται δύσκολη τώρα, είναι ίσως η καλύτερη λύση στα προβλήματα.

Τοξότης

Μια αντίθεση Άρη – Κρόνου σήμερα μπορεί να δείξει την ανάγκη να επιβραδύνεις για να πάρεις την ανάσα σου, ή μπορεί να υποδηλώνει ότι χρειάζεται προσοχή στο σπίτι ή στην οικογένεια. Μπορεί κάλλιστα να είσαι διχασμένη μεταξύ της αντιμετώπισης ενός προσωπικού θέματος ή των εξωτερικών απαιτήσεων. Μπορεί να υπάρξει μια πραγματικότητα να αντιμετωπίσεις ή μια καθυστέρηση που δεν είχες προβλέψει. Επιδίωξε να κάνεις αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι να κάνεις και απέφυγε να σπαταλάς πολύτιμο χρόνο για πράγματα που δεν μπορείς να αλλάξεις.

Αιγόκερως

Μια όψη Άρη – Κρόνου στον τομέα της επικοινωνίας σου σήμερα, μπορεί να προκαλέσει καθυστέρηση ή απογοήτευση. Κάτι μπορεί να σε αποθαρρύνει ή να σε επιβραδύνει. Σκέψου ότι με αυτή τη διέλευση στο παιχνίδι όσο περισσότερο πιέζεις, τόσο ισχυρότερη είναι η αντίσταση. Μπορεί να σε δεσμεύουν κοσμικές δραστηριότητες, διορθώνοντας λάθη, θελήματα, δουλειές και άλλες ευθύνες που δεν είχες προβλέψει ή που δεν είχες σκεφτεί καν. Εάν είχες παραμελήσει προβληματικούς τομείς μπορεί να απαιτήσουν την προσοχή σου τώρα.

Υδροχόος

Με τον Άρη και τον Κρόνο να αντιπαρατίθενται τώρα, οι ευθύνες ή τα καθήκοντα σου μπορούν να σε βγάλουν από τον ιδιωτικό κόσμο σου, επαναφέροντας σε στη γη. Μπορεί να υπάρξει σύγκρουση αξιών ή ορίων ή προβλήματα που σχετίζονται με την κτητικότητα σε μια σχέση. Η κοινή λογική και τα ένστικτα μπορεί να είναι σε πόλεμο, αλλά αφού παλέψεις με ένα θέμα, θα
μπορούσες να ανακαλύψεις ότι μπορείς να περιμένεις για κάτι λίγο ακόμα. Οι οικονομικές διαφωνίες μπορούν επίσης να εμφανιστούν τώρα έντονα.

Ιχθύες

Ενώ οι πρωινές ενέργειες είναι μάλλον ελεύθερες και δροσερές, ο Κρόνος στο ζώδιο σου αντιτίθεται στον Άρη στον τομέα της συνεργασίας σου, δημιουργώντας επιπλοκές και μπλοκαρίσματα. Αυτή η διέλευση μπορεί να έρχεται σε σύγκρουση με ένα σημαντικό άτομο ή με μια γενική αίσθηση ότι οι άνθρωποι και οι περιστάσεις γύρω σου φαίνονται χαοτικές ή εκτός ελέγχου. Οι άλλοι μπορεί να σε πιέσουν και να σε ωθήσουν ή να τραβήξουν την προσοχή σου από αυτό που θέλεις να κάνεις περισσότερο. Αν και μπορεί να χρειαστεί να χαράξεις όρια, είναι μάλλον καλύτερα να μετριάσεις τις επικρίσεις.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ