Ηλίας Μαμαλάκης: Η νέα ανάρτησή του μέσα από το νοσοκομείο 


Παραμένει στο νοσοκομείο ο Ηλίας Μαμαλάκης και σήμερα το πρωί (27/7) προχώρησε σε μια νέα ανάρτηση.

Ο διάσημος μάγειρας, ο οποίος το Σάββατο (15/07) με ανάρτησή του έκανε γνωστό πως νοσηλεύεται, επέστρεψε πριν λίγες ημέρες στα social media και με ένα νέο post στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ανέφερε πως είναι καλύτερα αλλά όχι καλά στην υγεία του, ζητώντας παράλληλα κατανόηση από τους διαδικτυακούς του φίλους για την αδυναμία του να απαντήσει στα μηνύματά τους.

Ο ίδιος μάλιστα πρόσθεσε πως θα παραμείνει για μερικές ημέρες ακόμα στο νοσοκομείο, χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί.

“Καλησπέρα είμαι καλύτερα αλλά όχι καλά. Θέλω λίγες μέρες ακόμα. Μην περιμένετε απάντηση τώρα με κουράζει πολύ να σας απαντάω. Σας ευχαριστώ πολύ θα θα πουμε σε λίγες μέρες”, έγραψε χαρακτηριστικά.

Η ανάρτηση του Ηλία Μαμαλάκη

Η νέα ανάρτηση του σεφ

Ο Ηλίας Μαμαλάκης έκανε ακόμα μία δημοσίευση το πρωί της Πέμπτης, γράφοντας: «Κοντεύω». Ο ίδιος δέχθηκε πολλά θετικά σχόλια και ευχές για γρήγορη επιστροφή στο σπίτι του.

Υπενθυμίζεται πως ο γνωστός μάγειρας νοσηλεύτηκε στην εντατική του κρατικού νοσοκομείου Λευκωσίας στην Κύπρο τον περασμένο Νοέμβριο.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ